Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 3651 / 999 / 2
Mój problem polega na tym, ze mam cholernie realne sny i zawsze mam sny. Ale one nie są aż tak dziwne jak tripy psychodeliczne. Chciałbym ulepszyć swoje sny jakimiś substancjami. Raz udało mi się pójść spać na Mipro i coś tam zmieniło w postrzeganiu podczas snu. Niestety po miprocynie ciężko się zasypia.
Spoiler:

Czy jesteście w stanie polecić jakieś substancje lub roślinki z substancjami wpływające na sen, które można wziąć przed snem i zasnąć?
Ja mogę jedynie polecić przecudne roślinki Entada rheedii i Silene Capensis, bez problemu dostępne w Polsce.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sky is the limit
  • 1081 / 33 / 0
Aswagandha, Calea zacatechichi, ubulawu :)
  • 2240 / 373 / 0
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

hydroksyzyna i inne takie podobne - dziwne pojebane sny
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 914 / 0
Odstawka benzo.Dlugie i realistyczne sny, ale raczej negatywne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3651 / 999 / 2
29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

W jakich dawkach DXM?
sky is the limit
  • 13 / / 0
OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

hydroksyzyna racja ale np w moim przypadku strasznie duzo trzeba jej zjesc zebym cos poczula, mam jakies resztki lekow uspokajajacych i jedyna nazwa substancji ktora pamietam to qwetapina(?) 3-4 tabletkeczki mocny sen nawet ponad 15h i bardzo realne i dziwne sny, dlatego na ogol biore te tabsy jak nie moge zasnac po speedzie i idzie to latwiej od razu a sny sa pojebane bardziej o 739291x tysiecy razy.
  • 2240 / 373 / 0
29 sierpnia 2017neurobiolog pisze:
29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

W jakich dawkach DXM?
Lekko ponad 300
było skupienie, faza = zasnąłem-> obudziłem się w pokoju.. wszystko było takie samo, tyle, że w OOBE
  • 3651 / 999 / 2
300mg to strasznie dużo. W mniejszych dawkach nie działa?
sky is the limit
  • 1016 / 97 / 0
Nie psychodelik, ale zdarza się po tym mieć dziwne sny, w moim przypadku bardzo absurdalne i nierealne - difenhydramina z popularnego APAPu Noc. Oczywiście trzeba trochę kombinować z dawką, ale 3-4 tabletki już dają jako taki efekt, chociaż gwarancji oczywiście nie ma.
The child is grown
The dream is gone
  • 2240 / 373 / 0
Ni mam pojęcia xd
Czasami po dexie ~150/200 i mj, miałem takie uczucie jakby się coś chciało wydostać ze mnie, jakby coś z głowy wychodziło.

Niektórzy powiadają, że grzyby od razu wywala ich w OOBE,
aczkolwiek nie wiem, nie próbowałem jeszcze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.