Czy jesteście w stanie polecić jakieś substancje lub roślinki z substancjami wpływające na sen, które można wziąć przed snem i zasnąć?
Ja mogę jedynie polecić przecudne roślinki Entada rheedii i Silene Capensis, bez problemu dostępne w Polsce.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze: W moim przypadku:
DXM - prawdziwe OOBE
hydroksyzyna i inne takie podobne - dziwne pojebane sny
OdwiertKorzenny pisze:W moim przypadku:
DXM - prawdziwe OOBE
29 sierpnia 2017neurobiolog pisze:W jakich dawkach DXM?29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze: W moim przypadku:
DXM - prawdziwe OOBE
było skupienie, faza = zasnąłem-> obudziłem się w pokoju.. wszystko było takie samo, tyle, że w OOBE
The dream is gone
Czasami po dexie ~150/200 i mj, miałem takie uczucie jakby się coś chciało wydostać ze mnie, jakby coś z głowy wychodziło.
Niektórzy powiadają, że grzyby od razu wywala ich w OOBE,
aczkolwiek nie wiem, nie próbowałem jeszcze
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.