ODPOWIEDZ
  • 5180 / 912 / 0
Zmierz sobie temperature jak masz termometr. Ja miałem 38 stopni gorączki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 605 / 89 / 0
Czy wie ktoś może, dlaczego ta substancja jest szczególnie niebezpieczna w momencie, gdy zaczyna się przysypiać po kolejnych dorzutkach? Czy to nie czasem jakaś utrata przytomności? Czy po prostu efylon po pewnym czasie działa odwrotnie niż na starcie? Bo o tym usypianiu już czytam któryś raz, a ja nadal nie wiem z czym to się wiąże i dlaczego to jest takie niebezpieczne.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 9422 / 1846 / 2
21 sierpnia 2017jqsxx pisze:
21 sierpnia 2017Stteetart pisze:
Jaka neurotoksycznosc?
Od dawna wiadomo, że tego się NIE dorzuca bo dorzuty a tym bardziej uboki się kumuluja.
Do tego dalej walicie losowe benzo.
Dalej- jakieś losowe mixy...
Masz rację to wina "toksycznej" substancji.
Dorzuciłem wczoraj o 15 a nadal nie spie. Zjadłem od wczoraj ponad 20mg eti i zblizam sie do cholernych 10mg clonazolamu. Te dawki powinny mnie uspic na wieki wiekow amen, a nawet nie moge zasnac.
Ta substancja jest po prostu trucizna i nigdy nie powinna zostac wprowadzona do sprzedazy.
Przecież pisalem, że benzo tutaj będzie potegowac cały bajzel.

100% pewności nie mam, ale życie pokazuje...

note- scalenie /Hash_Oil
21 sierpnia 2017klawiatura pisze:
Czy wie ktoś może, dlaczego ta substancja jest szczególnie niebezpieczna w momencie, gdy zaczyna się przysypiać po kolejnych dorzutkach? Czy to nie czasem jakaś utrata przytomności? Czy po prostu efylon po pewnym czasie działa odwrotnie niż na starcie? Bo o tym usypianiu już czytam któryś raz, a ja nadal nie wiem z czym to się wiąże i dlaczego to jest takie niebezpieczne.
Mózg z braku przekaznikow zaczyna uwalniać MELATONINE!!
21 sierpnia 2017jqsxx pisze:
Jaka neurotoksycznosc?
Od dawna wiadomo, że tego się NIE dorzuca bo dorzuty a tym bardziej uboki się kumuluja.
Do tego dalej walicie losowe benzo.
Dalej- jakieś losowe mixy...
Masz rację to wina "toksycznej" substancji.
Dorzuciłem wczoraj o 15 a nadal nie spie. Zjadłem od wczoraj ponad 20mg eti i zblizam sie do cholernych 10mg clonazolamu. Te dawki powinny mnie uspic na wieki wiekow amen, a nawet nie moge zasnac.
Ta substancja jest po prostu trucizna i nigdy nie powinna zostac wprowadzona do sprzedazy.
Spytaj kompetentnych, bo nie chce Cię skrzywdzic- być może aspargin pomoże.
Bardziej byłbym się momentu w którym efylon puści a benzo nadal będzie hulac.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 454 / 39 / 0
Przecież pisalem, że benzo tutaj będzie potegowac cały bajzel.
To co ja mam zrobić jak nagle mnie paraliżuje ze strachu? Benzo pomaga mi chociaż wyłączyć paranoję.
Bardziej byłbym się momentu w którym efylon puści a benzo nadal będzie hulac.
Jest dokładnie odwrotnie, benzo puszcza, a to cholerstwo nadal nie :(
ale mysle ze dzisiaj juz usne
  • 9422 / 1846 / 2
Wchodzić i głosować
  • 605 / 89 / 0
21 sierpnia 2017klawiatura pisze:
Mózg z braku przekaznikow zaczyna uwalniać MELATONINE!!
Dzięki za odpowiedź :rolleyes:
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 146 / 8 / 0
Cos mi sie wydaje ze sennosc po tym gownie jest spwowodowana czyms innym. Miałem 5 dni przerwy od jakichkolwiek stymulantow. Dzisiaj od godziny 16 skonsumowalem tego max 60 mg na 4 razy, a spac mi sie chce niesamowicie. Mam wrazenie ze to od nadmiaru dopaminy. Ale to tylko domysly.
  • 9422 / 1846 / 2
brak-euforii-i-dobrego-samopoczucia-po- ... 88-20.html
[mention]chemdog[/mention] zepsules downstream Dopaminy.

Nie tyle chodzi o jej nadmiar co o równowagę między katecholaminami i/lub równowagę w organizmie.
Wchodzić i głosować
  • 454 / 39 / 0
@Stteetart jak to naprawić? Już tydzień odkąd brałem to gówno, a nadal śpię po 15-16h na dobę i ciągle ziewam.
  • 9422 / 1846 / 2
Pisz do kompetentnych.
Tu sytuacja jest dość śliska.

Bo zagadka jest czy Twój stan spowodowany jest brakiem przekaznikow czy wysokim poziomem gaba.

Możesz kupić np tyrozyne i zobaczyć czy uspi. Tylko tyrozyna musi być podana bez kofeiny czy jakichkolwiek czynników.
Co najwyżej Wit B i c
Tyrozyna to źródło katecholamin.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.