Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
22 sierpnia 2017kushit pisze: darkside - a ile mieliscie przerwy pomiedzy? bo 1 opis brzmi jak dobra czapa, drugi jak czapa na mocnej tolerce, a trzeci jak wyplukanie
oskarek - ty kup se w koncu tego marquisa bedziesz mial spokojniejsza glowe :D od dawna czytam forum i wiem, ze masz same legitne nl sztuki, nie musisz pocierać redbulli :diabolic:
1.Czerwony redbull 2sztuki w odstepie 2godzin
2.Cola 2sztuki tak samo
3.Zielony redbull 2sztuki w odstepie 30min
Brane kolejno w kwietniu,lipcu i sierpniu
Kolor: różowo-czerwone
Kształt: koło z przedziałką
Logo: właśnie nie pamiętam
Gdzie kupione: dolnoslaskie
Kiedy kupione: lipiec 2013
Sposób przyjęcia: doustnie po 2szt na leb
Chcialam wam opisac najwieksza banie ostatniej dekady jaka przezylam i nie tylko ja na tych cudotworczych piksach.To byly moje urodziny.Zorganizowalam je na walach przy rzeczce i punkt 22 kazdy z nas zarzucil po sztuce zyczac sobie dobrej bani.Zaznacze,ze na urodzinach bylo okolo 20 osob i wszyscy wzieli oprocz jednej pary,ktora jak zobaczyla co sie z nami dzieje potem to sie zmyla.Ognisko,wiecie muzyczka z auta leci,browarki i krzaki sie pala i za pol godz sie zaczyna.Kumpel macha rekoma i mowi,ze zara odleci.Ja siedzac na murku czuje jakby grawitacja zanikala i cos mnie unosi.Moja przyjaciolka podlatuje do mnie i mowi ,,nic nie kopie''.Ja jej na to:poczekaj,wyluzuj.Podeszla kolo auta,z ktorego leciala muzyka i wtem doslownie zjechala na dol i przez chyba z godzine nie szlo jej podniesc.Krzyczala tylko:ale zajebiscie!Ja sobie nad nia stalam i tanczylam a reszta tez miala swoja banie.Jedna tylko kolezanke zgniotlo i siedziala na murku cala faze i nie chciala sie bawic.Pelna kontrola:wiesz z kim jestes i co robisz.Kazdy siebie pilnowal.Ciepelko z ogniska tylko podkrecalo klimat.Wybila polnoc.Wrzucilismy kolejna pikse.Tu juz pozwalalo wszystkich z nog.Jedna para mowi,ze ida sie bzykac.Zaniepokojona ich dluga nieobecnoscia poszlam ich szukac.I znalazlam.Lezeli(ubrani) w trawie i jakies odglosy wydawali wiecie jak to na piksach.Mysle git to wrocilam do ogniska.Padlo haslo,ze lecimy na walek.Z 10osob turlalo sie z walow,wstawalismy,bieglismy do gory i znow turlanko.Kumpel krzyczy z dolu,ze moj facet(teraz byly)zaginal.No to lecimy go szukac w tym polu.Ja dzwonie gdzie ty jestes a on na to:leze,zaraz bede,ale to zaraz to trwalo chyba z godzine,a my go ciagle szukalismy.Przyszedl i stwierdzil,ze idzie do domu.Z reszta jak zwykle.Zaczelo switac,lezymy przy ognisku,szczekoscisk na maxa,w tle tylko takie odglosy przyjemnosci.Wstalam i chcialam powiedziec im jak bardzo ich kocham a wydalam z siebie jakies dziwne dzwieki.Chodzic nie moglam ,poruszalam sie na kolanach.Faza puscila przed 7 rano-czyli bomba non stop 9godzin.Przed 8 bylam w domu i bez problemu usnelam.Tydzien pozniej powtorzylismy banie i bylo podobnie:milosc,obowiazkowe buziaczki,lezelismy wokol ogniska i spiewalismy,glaskalismy sie...niesamowite przezycie i pozniej juz tych klonow nie zobaczylismy wiecej
scalono - surv
Jeszcze nie napisałem jakie to są kolory
Hello kity - niebieskie
Red bull - pomarańczowe "łososiowe" jak rolexy z wawy
Listek marijuany - zielone
19 sierpnia 2017patrykolos pisze: bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
Pomarańczowy (łososiowy)Red bulle
Niebieskie hello kitty
Zielone listki marihuany
Chodzi o mazowieckie
Kolor: Fluo róż
Kształt: trójkąt z zaokrąglonymi rogami
Logo: Tesla
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: lipiec
Sposób przyjęcia: doustnie wpierw pół później pół barcelony (opis poniżej) następnie nad ranem pół
Opis działania: klepie
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: badane marquisem i mandelinem - wyszło MDMA
dobra tabsa
Nazwa: Barcelona
Kolor: Fioletowa
Kształt: http://as01.epimg.net/en/imagenes/2016/ ... normal.jpg
Logo: FCB
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: lipiec
Sposób przyjęcia: pół na imprezie między jedną połówką tesli a drugą / na innej imprezie spożyte pół
Opis działania: mocne - tyle w temacie
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: badane marquisem i mandelinem - wyszło MDMA
dobry drops, polecam zacząć od połówki, po całej można nie ogarnąć.
Czy ktos testowal pomarańczowe mistusbishi, trójkątne dość dobrze wybite - znajomy jadł po jednej twierdzi ze bylo spoko tylko martwi mnie opis z pillreports ( aktualny z lipca ) ze maja MDMA / + jakieś piperazyny. Próbując językiem oprócz gorzkiego typowego smaku jest ten taki specyficzny gryzący w język smak pipe znany sprzed paru lat kiedy nie było MDMA tylko te gówna na piperazynach , na pillreports było ze po jednej spoko ale już po dwóch jest schiza, zwidy i rzyganie co by idealnie pasowało do tego. Może ktoś jadł więcej niż jedna i ma jakieś opinie w temacie e tych kolek ( trójkątów ;)
dzieki i pozdro
Kingnothing
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.