Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
takie coś się nada? http://wujo.pl/vaporizer/7771-vaporizer ... -aura.html
jak to jest z tą temperaturą, ktoś wcześniej wspominał że potrzeba 254*C a ten waporyzer grzeeje do 230, może jednak wystarczy? albo poleci
ktoś jakiś nie za drogi e-waporyzer, chcę wapowac aphip puder.
  • 1878 / 196 / 0
Widziałem ostatnio sposób na wapowanie (Odnosił się on akurat do DMT ale może i tutaj by zdał egzamin), mianowicie: Folia Aluminiowa + Plastikowa butelka

Do dna butelki przymocowujemy folię (Na przykład gumką recepturką), do butelki wsypujemy proch i opalamy. Pytanie właśnie jak to się ma do Alf i czy po prostu ten plastik nie podgrzeje się za mocno i nie zacznie kurwić

Ewentualnie zawsze można po prostu odciąć dno butelki i zastąpić je folią. Dobre buszki mogłyby z tego iść, w dodatku w połączeniu z turbo %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2876 / 266 / 0
ewentualnie butelka może być szklana %-D
  • 1878 / 196 / 0
Grube szkło, no i w ogóle dużo pierdolenia się żeby nie rozjebać sprzętu w procesie xD
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 52 / 1 / 0
Ja już długo korzystam z takiego bonga,mozna wykonac je z zwyklej plastikowej butelki.
Wygląda to tak: [ external image ]
dwie slomki, dziurki na nie w nakretce, w butelce woda (ja dodaje jeszcze 3 miętowe gumy do żucia, czuć zajebiscie miete przy buszku)
z jednej strony sreberko z drugiej ciągniemy i gonimy krople tradycyjnie. Wymaga to trochę wprawy, ale warto, ja innaczej nie wapuje juz praktycznie.
  • 1610 / 55 / 0
MrGnat pisze:
Szybkie FAQ odnośnie palenia z folii:

0. Odpalamy ten kawałek Duskky & Kursa - Robotto Rankou i lecimy z tym:
1. Bierzemy folię aluminiową
2. Robimy rynienkę, o takie "V"
3. Wsypujemy troszkę alfy z jednej strony
4. Łapiemy za lufkę i wkładamy sobie w usta :blush:
5. Podgrzewamy folię, przechylamy ją, gonimy kroplę i ściągamy dym
6. Wypuszczamy dym - jak dobrze poszło to czujemy się jak głośniki, przy tym kawałku. :gun:
Polecam ściągać dym już na 0:55, a wypuszczać przy 1:05, ładnie wejście komponuje się z basem. %-D
Jakoś nie rozumiem. Mam przesuwać swoim ryjcem z lufą w nim wzdłuż folii I wciągać ulatujący dym?
  • 98 / 1 / 0
24 sierpnia 2017trolejbus91 pisze:
Wymaga to trochę wprawy, ale warto, ja innaczej nie wapuje juz praktycznie.
Kurwa, jak? Jak się nie gubisz z ciągnięciem i jeszcze ruszaniem folią/ogniem? :D Podziwiam, chętnie bym to zobaczyła w wersji wideo ;]
MrGnat pisze:
Szybkie FAQ odnośnie palenia z folii:
0. Odpalamy ten kawałek Duskky & Kursa - Robotto Rankou i lecimy z tym:
1. Bierzemy folię aluminiową
2. Robimy rynienkę, o takie "V"
[...]
Ej, ale trochę rozsądniej może, co? Kluczowym aspektem jest porządne OPALENIE folii przed używaniem jej do wapo. :finger: Dając takie tipy gwarantujesz nowicjuszom wciąganie oparów aluminium, lol [o efektach tego można sobie poczytać], nie wspominając o przechujowym smaku + zmyłce pod względem tego, że wydaje ci się, że to dym z towaru, a to tylko/również dym z folii :nuts:
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 1610 / 55 / 0
Ja ostatnio wziąłem sobie dużego bucha folii... nic mi nie będzie?
  • 1878 / 196 / 0
Umrzesz
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 1610 / 55 / 0
LiquidStranger pisze:
Umrzesz
Uznam to za tak
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.