Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
jak to jest z tą temperaturą, ktoś wcześniej wspominał że potrzeba 254*C a ten waporyzer grzeeje do 230, może jednak wystarczy? albo poleci
ktoś jakiś nie za drogi e-waporyzer, chcę wapowac aphip puder.
Do dna butelki przymocowujemy folię (Na przykład gumką recepturką), do butelki wsypujemy proch i opalamy. Pytanie właśnie jak to się ma do Alf i czy po prostu ten plastik nie podgrzeje się za mocno i nie zacznie kurwić
Ewentualnie zawsze można po prostu odciąć dno butelki i zastąpić je folią. Dobre buszki mogłyby z tego iść, w dodatku w połączeniu z turbo
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Wygląda to tak: [ external image ]
dwie slomki, dziurki na nie w nakretce, w butelce woda (ja dodaje jeszcze 3 miętowe gumy do żucia, czuć zajebiscie miete przy buszku)
z jednej strony sreberko z drugiej ciągniemy i gonimy krople tradycyjnie. Wymaga to trochę wprawy, ale warto, ja innaczej nie wapuje juz praktycznie.
MrGnat pisze:Szybkie FAQ odnośnie palenia z folii:
0. Odpalamy ten kawałek Duskky & Kursa - Robotto Rankou i lecimy z tym:
1. Bierzemy folię aluminiową
2. Robimy rynienkę, o takie "V"
3. Wsypujemy troszkę alfy z jednej strony
4. Łapiemy za lufkę i wkładamy sobie w usta![]()
5. Podgrzewamy folię, przechylamy ją, gonimy kroplę i ściągamy dym
6. Wypuszczamy dym - jak dobrze poszło to czujemy się jak głośniki, przy tym kawałku.![]()
Polecam ściągać dym już na 0:55, a wypuszczać przy 1:05, ładnie wejście komponuje się z basem.
24 sierpnia 2017trolejbus91 pisze: Wymaga to trochę wprawy, ale warto, ja innaczej nie wapuje juz praktycznie.
MrGnat pisze:Szybkie FAQ odnośnie palenia z folii:
0. Odpalamy ten kawałek Duskky & Kursa - Robotto Rankou i lecimy z tym:
1. Bierzemy folię aluminiową
2. Robimy rynienkę, o takie "V"
[...]
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
Tak zwany Wielozakonnik
LiquidStranger pisze:Umrzesz
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.