Za to z nowszych batchów posiadam from outer space, nawet kolorem i konsystencją wygląda na inną syntezę. Kosmiczny: szarawy, trafiają się większe zbite grudki. Z lasu (sorty 2015 - 2016, mam resztki dwóch): wpadający w beż, a nawet róż po dłuższym czasie przechowywania w temp. pokojowej, idealnie miałki.
From outer space dużo przyjaźniejszy dla bebechów, do leśnych nie wracam i tylko trzymam na wypadek totalnej posuchy.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Mi też ściemniał, jak wspominałem, ale nie do tego stopnia: z beżowego zrobił się ciemnobeżowo-różowawy. Klepnąć by pewnie klepnął.
Od tego czasu proch zamawiałem 3 lub 4 razy i od razu pakowałem w pojemnik próżniowy, do środka którego wkładałem wyciągacz wilgoci (silica gel) i całość lądowała w zamrażalniku. Lubię chomikować sajko i mieć psychiczny komfort, że w razie ciśnienia na lot w gwiazdy nie zabraknie "narzędzi" pod ręką - w tej formie może pewnie latami leżakować bez straty mocy.
---
Natural Born Sociopath
---
Natural Born Sociopath
23 sierpnia 2017KaramakatE pisze: Najprawdopodobniej zdegradował, czytałem o czymś podobnym (sczernienie prochu) na blulajcie w kontekście prób ze zrobieniem roztworu alkoholowego - stracił jakąkolwiek aktywność i nadawał się tylko do wyjebania.
Mi też ściemniał, jak wspominałem, ale nie do tego stopnia: z beżowego zrobił się ciemnobeżowo-różowawy. Klepnąć by pewnie klepnął.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ostatnio połączyłem 80mg 2-FDCK z 25mg Mipro i o dziwo niby mipro miało działać, a 2FDCK trzymało mnie do 11 rano następnego dnia. W sensie te pływanie poruszając głową. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Jakaś interakcja zaszła??
________________________________________________________________________________________________________________________
edit:
kopałem kopałem i się dokopałem ---> odnośnie mojej anomalii: ciągi na psychodelikach
29 marca 2013JohnyHa pisze: Na poczatku są trzy rodzaje reakcji na DXM:
- wzmacnia stymulację, ale zbija euforię w dużym stopniu
- zbija stymulację i euforię
- od razu poprawia działanie stymulanta
Doraźnie DXM jest IMO tylko dobry na zjazdy. Znalazłem na BL również informację, że lamotrygina może być z powodzeniem stosowana jako zamiennik DXM do zbijania tolerancji. Niektórzy tu ją stosują z prosiłbym o wypowiedzenie się.
Jak coś znajdę, to jeszcze wrzucę. Będę teraz szukał jakiegoś potwierdzenia w badaniach i odniosę się do Ampakin znoszących tolerancję.
neuro
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe