Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3639 / 599 / 1
Ej sorry, ale wszystkie dragi jakoś coś obciążają.
Poza tym 2 opakowania acataru = wizyta na sorze z powodu kardio. Userd pisał.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3244 / 553 / 0
Dokładnie ja już po jednym całym miałem jazdy na sercu i okazało się, że to faktycznie dużo, nawet nie próbujcie żreć więcej nawet jak nie zadziała.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1545 / 1586 / 0
wlasnie, a gdzie userd ? dawno sie nie udziela w watku Samobojstwo.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Przecież żarcie samej pseuodoefedryny nie ma sensu :wall: Jedynie może zaszkodzić, a fazy po tym żadnej nie ma. Kiedyś nawet sam kupiłem by przetestować i chuja dało. Tylko źle się po tym czułem.

[mention]Ankaaa[/mention], może mu się udało? :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Ja się czułem zajebiście po jednej pace sudafetu, jak po w miarę dobrej fecie nawet afterglow się utrzymało gdy zwała mineła, ale szacunek do zdrowia wygrał, jak już się wyniszczyć to lepiej czymś lepszym.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3639 / 599 / 1

Góra 5-6 tabsow na raz. Po 60mg każda
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1016 / 97 / 0
Nie wiem jakim cudem ale po samej pefce gorsza zwała na serduchu niż po metkacie była. Jak ktoś chce sobie sprawdzić limity wytrzymałości to niech kofeiną poprawi. A na poważnie to efedryna w małych dawkach daje fajnego boosta do myślenia i skupienia (ale to i tak raczej stymulant działający na ciało bardziej), lepszego niż to gówienko.

Ale na katar po oraniu nosa czy opio jak znalazł, jeden z niewielu "ćpuńskich" dragów które używam częściej zgodnie z przeznaczeniem niż dla rozrywki.
The child is grown
The dream is gone
  • 1545 / 1586 / 0
21 sierpnia 2017Dextem pisze:

[mention]Ankaaa[/mention], może mu się udało? :D
i z tego sie cieszysz ? :-D
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
[mention]Ankaaa[/mention], jednego ćpuna mniej %-D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 559 / 2
Zdecydowanie lepiej donosowo kruszysz pięć tabletek Sudafedu oddzielasz otoczke i rozdrabniasz na jak najdrobniejszy bialy pył. Naciskasz mocno dyskietka dowodem osobistym do blatu stolu strzepujesz. To co zostalo przyklejone do karty te resztki jak i te resztki ktore po odsunieciu bialej kupki zostaly smugami na stole to najczystsza pseudoefka. Zbierasz zdrapujesz te smugi z karty i blatu to na osobna mniejsza kupke robisz z tego kreske i z drugiej kupki robisz solidnie dlugie ale bardzo waskie trzy kreski. Pierw te resztki te najczystsza sniff i zaraz za nim sniff te z duzej kupki . Sam ocenisz kiedy masz dość w jakiejś połowie drogi powinieneś poczuć spida czasem nie zawsze amfetaminopodobna euforię. pseudoefka tylko sniff donosowo z Sudafedu bedac wypoczetym i wyspanym w godzinach popoludniowych. Do żołądka mija sie z celem. Mozesz tez po prostu skruszyc piec tabletek i sniff od razu z kupki nie bawiac sie w śmieszne dzielenie kresek. Nieprawda ja raz po pseudoefce mialem taka faze jakbym zjadł czystego spida. Najważniejsze być wypoczetym. U mnie to biorą donosowo jak mety nie ma na osiedlu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.