Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
[mention]pomasujplecki[/mention] Brałem całą paczkę leku. Nie pamiętam, sudafed czy coś w tym stylu. Zapiłem mocną kawą i w sumie nic fajnego nie czułem. Może jakieś pobudzenie było, ale rekreacyjnego działania żadnego.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3234 / 549 / 0
Nie działało to trudno, nie próbuj dawki większych dawek, lepiej fete skminić od seby, albo rozejrzeć się na rynku RC.
Czytałem cały wątek i mało osób ogólnie cokolwiek czuło, a jeśli się udało to szybko im rosła tolerka więc nie wiem, widocznie trzeba mieć farta, mnie ogólnie zaskoczyła ta euforia, byłem po zerwanej nocce, chciałem tylko nie zasnąć i fakt, przez 2h było tylko pobudzenie. Byłem przekonany, że chujowe, a potem nagle jebło - choć subtelnie, oczy były normalne cały czas. Też brałem cała paczkę sudafetu. Są jeszcze leki z przedłużonym uwalnianiem i one podobno nie klepią tak dobrze :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 594 / 35 / 0
ja ostatnio zjadlem 300mg pseudoefki bez tolerki na nic a po ok. 4h drugie 300 i porownalbym to do ok. 100mg 4M-MPH
calkem ok, lekka i nienachalna stymulacja
gdyby tylko pseudoefka była tańsza i nie jechała nerek i serca to by było fajnie :)
  • 987 / 38 / 0
Ja to pewnie kiedyś kupię pseudoefedrynę by metkata zrobić :D Jednak jakoś nigdy mnie do stymulantów mocno nie ciągnęło. Lubię sedację i ujebanie, a nie pobudzenie :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
O dziś sobie kupiłem sudafed, nawet jest taki że jest samiutka czysta pseudoefka co mnie cieszy ale drogi 20zł (chociaż jak dobrze podziała to nawet nawet), z rok temu testowałem z acataru i sudafed ale z ibupro.

Tak więc poszło 240mg z tigerem przed pracą (później może jeszcze 120mg dorzucę), bo tak mi się nie chcę robić po weekendowym gabafazowaniu :) Zobaczymy jak się rozkręci.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 47 / 2 / 0
20 zł/opakowanie?

Nie dałbym tyle. Jak się dobrze zakręcisz w promocjach aptek to możesz dostać Sufa za 9,99
  • 3406 / 534 / 0
Tak za opakowanie 12tab 60mg, ale dobrze zadziałało, w sumie idealnie będzie z dodatkową kawa/tigerem 120mg lub max 180mg na setting w pracy.

No wątpię u mnie jest mało aptek, a w jednej nie było w ogóle.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 6 / / 0
No niestety panie w aptece nie są chętne do sprzedaży aspelanu. Popatrzyła na mnie "zgiń kinderćpunie" i zapytała się o dowód. Odparłam że nie nie mam i wcisnęła mi krople do nosa. Hahah
Wniosek: pseusoefedryna only for adult %-D
  • 3455 / 555 / 2
Pseudoefedryne wciaga sie do nosa najlepiej bedac wyspanym i wypoczeyym kolo godziny siedemnastej dobrze dociagnieta moze wywolac przyjemna amfetaminopodobna euforie. Branie do żołądka mija sie z celem.. tylko donosowo
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
nie bierzcie tego, niszczy nerki w niewyobrazalny sposob ! w dodatku trzeba zezrec ze 4 opakowamia, zeby cos poczuc. to juz lepiej z braku laku nawet sredniej jakosci uliczny speed, mniejszy ubytek na zdrowiu, mniej kasy, lepszy efekt.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...