Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kasy prze.....es na kodeine?
Ponizej 1000 zl
37
38%
Powyzej 1000 zl i ponizej 10000 zl
31
32%
Powyzej 10000 zl i ponizej 45000 zl
18
18%
Powyzej 45000 zl
12
12%

Liczba głosów: 98

ODPOWIEDZ
  • 12509 / 2426 / 0
Ja już się udzielałem, ale gdyby dodać do tego jeszcze fajki, piwko i mj... przejebałem kasę, za którą mógłbym teraz kupić mieszkanie : /
  • 1916 / 335 / 2
Skoro tyle przejebales, to znaczy, ze tyle miales. Wszystko przed Toba, mozesz jeszcze i 5 mieszkan kupic i byc rentierem ;)

ps to ja popjerdol222, po raz kolejny mam problemy z kontem
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
[mention]guccilui[/mention], no co Ty za problemy z tymi kontami masz :D
Dobrze, że masz tą charakterystyczną makówkę :D

Ja w sumie chyba najwięcej kasy przejebałem na kodeinę i piwka.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 126 / 0
19 sierpnia 2017guccilui pisze:
Skoro tyle przejebales, to znaczy, ze tyle miales. Wszystko przed Toba, mozesz jeszcze i 5 mieszkan kupic i byc rentierem ;)
no tak nie do konca
08 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze:
ok 100 k : / część tej kwoty pochodziła z różnych nielegalnych form jej zdobywania.
  • 96 / 3 / 0
Parę tysi już na pewno ale nie wiem ile dokładnie. Kto by liczył pieniądze wydane na szczęście. :rolleyes:
  • 12509 / 2426 / 0
^
W ch* ludzi, którzy robią tzw "gramaż" na terapii : )
  • 1916 / 335 / 2
wycięto cytat - polymerase

Chytrusie, dzis tak sobie myslalem jak wstalem rano ze Cie o to zapytam, bo jestes wyjatkiem wsrod kodeinistow (mniejsza czesc zostaje na kodzie i tej drabince opio/podobnie jak wychodzi z kody, a wieksza laduje sie w mocniejsze opio):

czy jestes szczesliwy na trzezwo? czy odnalazles "siebie" bez egzogennych endorfin, wywolanych przez opioidy?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
5-10k tak licząc średnio.
Ale zarobiłem bardzo dużo.
Moje zezowate szczęście takie, że na kodeinie odważyłem się zaryzykować, a raczej wszedłem jak w masło w przypadkowy biznes i tak się zaczęły ciągi, bo codziennie zarywałem nocki żeby się uczyć i zarabiać. Na trzeźwo nie zaryzykowałbym oszczędności w temat, którego nie znam, a na kodeinie nawet się chwili nie zastanawiałem i akurat wypaliło. Nic nielegalnego. Dla ciekawych: Chodzi o elektronike, pozyskiwanie komponentów, odsprzedaż, obrót.
Ostatnie dwa zdania dla potomnych i kończę spam: Na te chwilę się tym nie zajmuję, czasem detal z nudów, ale wiedzę mam potężną do dzisiaj, tylko gdybym na trzeźwo był taki odważny. 95% towaru z zagranicy, płatność z góry i pare razy zostałem bez niczego, dlatego na trzeźwo się boję ryzykować.
  • 12509 / 2426 / 0
@guccilui

Odpowiem tak - nie jestem nieszczęśliwy. A na pewno nie na tyle, żeby znowu się w to pakować. Opio już nie jest dla mnie - dawno się z tym pogodziłem (to wg. mnie jest kluczem do rzucenia).
  • 2116 / 630 / 0
Na kodeinę to opcja numer dwa, ale ogólne opio mieściłyby się, myślę, w widełkach opcji numer C. Zobaczę ile przybędzie mi na koncie, jeśli uda mi się je pierdyknąć tak, jak benzo.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.