wg mnie na dobrego tripa trzeba sete w kinol zainstalować
Dobrze zakorzenia w teraźniejszym momencie,
no i śmieszna substancja w sumie.. beczka była grana
śluzuwka piecze i nakurwia tak że z oczyma spływają łzy wielkości orzechów włoskich
wciągnłąem z 30mg jednak nie wytrzymałem dłużej niż minuty i większość na pewno wysmarkałem, zrobiło się tylko dziwnie i lekko podbiło kolory.
nie polecam, może gdyby inna droga podania, tylko jaka?
w psychodelikach nie chodzi o to, żeby widzieć alieny.. ale żeby być tu i teraz.
W ten sposób możesz badać samego siebie
Sniff boli jak skurwysyn, ciągłem na 2 dziury 10minut mega pieczenia.. i koniec, można cieszyc sie fazą,
a nie ryją nosa jak cmcki.. nos jest super drożny, a po pieczeniu nie ma śladu
Ale do tego trzeba by się zabrać z iMAO i przynajmniej seta w kinol na raz, dawka 120/150 wydaje się całkiem sensowna
Wlasnie ciezko badac samego siebie w tym stanie, gdyz 4ho-mcpt bardziej ukierunkowuje mnie na euforie i cieszenie sie z tu i teraz niz rozkminki.
imao- swiezo wycisniety sok z grejfruta, czarna porzeczka :> raczej na lepsze "srodki" sobie nie jestem w stanie pozwolic
i też fajne zakorzenienie, ale wizualnie słabo
Za niedługo spróbuje z tą porzeczką,
pare godzin przed tripem będe się nawadniał takim soczkiem xd
Pij eter, będziesz wielki
P.S. Na ból przy sniffie dobra jest lidokaina :-)
[mention]oralnydzikus[/mention], post nic nie wnosi do dyskusji, ostrzeżenie słowne - neurobiolog
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.