wg mnie na dobrego tripa trzeba sete w kinol zainstalować
Dobrze zakorzenia w teraźniejszym momencie,
no i śmieszna substancja w sumie.. beczka była grana
śluzuwka piecze i nakurwia tak że z oczyma spływają łzy wielkości orzechów włoskich
wciągnłąem z 30mg jednak nie wytrzymałem dłużej niż minuty i większość na pewno wysmarkałem, zrobiło się tylko dziwnie i lekko podbiło kolory.
nie polecam, może gdyby inna droga podania, tylko jaka?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
w psychodelikach nie chodzi o to, żeby widzieć alieny.. ale żeby być tu i teraz.
W ten sposób możesz badać samego siebie
Sniff boli jak skurwysyn, ciągłem na 2 dziury 10minut mega pieczenia.. i koniec, można cieszyc sie fazą,
a nie ryją nosa jak cmcki.. nos jest super drożny, a po pieczeniu nie ma śladu
Ale do tego trzeba by się zabrać z iMAO i przynajmniej seta w kinol na raz, dawka 120/150 wydaje się całkiem sensowna
Wlasnie ciezko badac samego siebie w tym stanie, gdyz 4ho-mcpt bardziej ukierunkowuje mnie na euforie i cieszenie sie z tu i teraz niz rozkminki.
imao- swiezo wycisniety sok z grejfruta, czarna porzeczka :> raczej na lepsze "srodki" sobie nie jestem w stanie pozwolic
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
i też fajne zakorzenienie, ale wizualnie słabo
Za niedługo spróbuje z tą porzeczką,
pare godzin przed tripem będe się nawadniał takim soczkiem xd
Pij eter, będziesz wielki
P.S. Na ból przy sniffie dobra jest lidokaina :-)
[mention]oralnydzikus[/mention], post nic nie wnosi do dyskusji, ostrzeżenie słowne - neurobiolog
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.