Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 559 / 28 / 0
Miało być tydzien w tydzień ale coś mi sie pojebało %-D
  • 291 / 7 / 0
Wątpie że w roku 2002 do 2006 nie było w pillach MDMA raczej za tamtych czasów ciezko bylo dostac pile inna niz MDMA nie raz trafialy sie na MDA jak np b29 i jezdzilo sie co tydzien na duze imprezy i zawsze byla magia wiec ty mi tu nie pierdol ze nie ma magi jak odpoczniesz 6 dni gdzie ebdziesz sie wysypial jadl do porzadku i suplementowal sie to nie ma szans zeby dobra pilla na MDMA lub MDA nie kopla wiadomo ze za tamtch czasow na imprezie nie jadlo sie jedna dochodizlo sie do 5 nie ktrorzy nawet po 10 jedli ale wtedy wydaje mi sie ze w pilli bylo max 120 mg bo za tamtcy czasow nikt nawet nie myslal zeby zaczynac od polowki kazdy jadl cala i dobrze klepala i pozniej co 2 godz sie dozucalo kolejne.
  • 18 / / 0
Dzień dobry Pysie i wszystkim wieczór. Oto jest dzień, w którym dostałem w swoje łapki po raz pierwszy niewielką pigułkę. Była przepłacona, wygląda niepozorne, jest niebieska, a kształtem ma przypominać granat. Nic o niej nie wiem, ale czuję radosne podekscytowanie na myśl o tym, że wtłoczę ją do mojej spragnionej gardzieli, najpewniej jak wytoczę się z roboty. Nie chciałbym pisać, że to moja pierwsza przygoda z ecstasy, bo chuj wie co tam siedzi, ale jestem dobrej mysli. Poszedłbym sobie gdzieś potańczyć czy posłuchać muzyki, ale nie mam znajomych i nie wiem gdzie. Bujnę się do Warszawy, poszukam szczęścia, przygód i przyjaźni. Może spotka mnie coś miłego. Życzcie mi szczęścia. A jeśli tu mieszkacie to wypatrujcie zbłąkanego wędrowca. Uczczę pierwszy dzień czystości od kodeiny -.-
  • 16 / / 0
@Up
W opisach piguł jest ostrzezenie przed niebieskimi granatami, wiec radze sie wpierw zastanowić

zbędny cytat /d5
  • 291 / 7 / 0
Nie jedz tego w temacie opis piguł ziomek pisał ze po ty, ludzie wyladowlai w szputalu... przejzyj temat i wypierdol to chuj wie co to za chujstwo kto to zrobil to ladnie musi byc popierdolony....
  • 610 / 29 / 0
Kto wie czy typek właśnie nie leży w szpitalu xd ale mam nadzieję że jednak żyjesz podekscytowany kolego..
  • 4 / / 0
Cześć, jestem totalnym żółtodziobem jeśli chodzi o piguły i chciałbym zapytać jak najlepiej je dawkować.
W tej chwili biorąc 1 tabletkę (pół i po jakimś czasie drugie pół) wyraźnie czuję działanie. Moje pytanie brzmi czy da się utrzymać efekt działania dorzucając kolejne połówki? Bo jak poczułem że efekt się kończy zarzuciłem kolejne pół, później jeszcze jedno i za każdym razem kompletnie nic.
  • 610 / 29 / 0
Wszystko zależy od ilości MDMA w pigule, są takie co mają 100 a są takie co mają 300, dlatego najlepiej zrobić przed braniem research ile siedzi w twojej. Co do dawkowania to zazwyczaj wacha się od 1 do 2 x masa ciała w mg, a zależy to od upragnionego stanu, stażu, tolerancji itp.
Doczytaj ;) https://rollsafe.org/
  • 7 / / 0
Ja zawsze zaczynałem od połowy, tym bardziej jak maiłem styczność z czymś nowym ...
Parę razy ze względu na ciśnienie wrzucało się coś niesprawdzonego ( całą naraz ) a potem była krzywa faza, wymioty bo się okazało że jakaś trefna - dlatego najlepiej sobie zawsze sprawdzić, jak już masz sprawdzone to już można potem na pewniaka całą
Ehh teraz to już w ogóle dojścia nie ma i ubolewam bo zostaje albo RC albo DN i tak źle i tak niedobrze ...
  • 605 / 90 / 0
Zakupiłam wskaźnik Marquisa do sprawdzania pillsów. Czy muszę za każdym razem korzystać z tych specjalnych fiolek, czy mogę sprawdzić na jakimś naczyniu? Może być tektura czy raczej jakiś talerzyk ceramiczny bądź szklany? Na czym robicie testy? I czy naczynie można obmyć i użyć ponownie, czy lepiej wyrzucić?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.