Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3237 / 551 / 0
Ktoś pisał o benzoskach ..
u mężczyzny to straszny kastrator
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 306 / 15 / 0
Wszystkie euforyki oraz jakos dziwnie w stan kochliwosci wprowadza mnie fu-f inne opio np koda i majka nie
  • 104 / 14 / 0
Nie wiem co wy macie z tym ruchaniem. Macie bez cpania kiepski sex wnioskuje. Dopiero po naszuraniu sie scierwem albo kokoladą otwieracie sie przed partnerem/partnerką - wnioskuje. Tylko wowczas mozecie dlugo i intensywnie ? To bardzo smutne mili Panowie i mile Panie.

Najlepszy sex jest na trzezwo z odpowiednia osoba, pasująca jak ulał. Reszta to fatamorgana, gdyby ktos mial watpliwosci.

Swoja droga, widzialem na wlasne oczy jak najwieksza cnotka jaka znam staje sie bezpruderyjna, napalona suka po kokoladzie. Nie, nie skorzystalem, ale kolega sobie skorzystal.

Co do tematu, tez mam wylew emocjonalny ale jestem swiadomy ze to wynik zaćpania. Takze uwazam co mowie i do kogo bo mozna jakiejs niewiascie styki poprzepalać.

Zauwazylem juz nie raz u dup, ze duzo biora do siebie, bez takiego zdrowego dystansu.
  • 289 / 11 / 0
@Montii myślę, że nie jest tak jak napisałeś :-)
Po prostu ktoś zapytał, czy ktokolwiek z nas staje się bardziej kochliwy po fecie itp. Pierwszy post.
Inni chcieli się podzielić tylko, co mogłoby być czasem fajnym dodatkiem.

No jasne, że najlepszy seks jest z osobą, którą się kocha i na trzeźwo. Ale fajnie jest wykorzystać czasem działanie niektórych drogów podczas seksu właśnie. Moim zdaniem jeżeli w związku obie osoby są ogarnięte i ćpają bardzo rzadko, a czasem jest tak, że np. dziewczyna ma ochotę coś wziąć no i mówi o tym swojemu partnerowi (przynajmniej u mnie tak było) że ma ochotę, żeby się z nim naćpać i kochać się całą noc to nie widzę w tym nic złego. Też się fajna więź (mimo wszystko) rodzi między nimi, bo wszyscy wiemy jak działają narkotyki.

Ale zdrowo! Raz na pół roku, na rok można coś takiego zrobić z drugą połówką. Gdzieś w jakiejś fajnej miejscówce :heart:
I też w związku inaczej się już dzieje wtedy - chłopak potem np. się nie będzie musiał martwić, że dziewczyna zaćpa gdzieś i to jeszcze w tajemnicy przed nim. No chyba, że jest na maxa ćpunką i ćpa też bez niego, to już inna sprawa :nuts:

Ja zauważyłam ostatnio, że po kodzie jakaś taka milusińska się zrobiłam i mam ochotę, aczkolwiek chyba w większej mierze na przytulaski i mizianko :-D
  • 3237 / 551 / 0
Nie wiem czy pisałem to ale żadnych stymulantów(!) i idącego przez to sztucznego podbicia skurczonego narządu, marihuana najlepiej podbija seks tylko trzeba mieć konkretną Panią, porównajcie sobie kiedyś dzień po dniu, zaczynając od weed.
09 sierpnia 2017zerowatolerka pisze:
Ja zauważyłam ostatnio, że po kodzie jakaś taka milusińska się zrobiłam i mam ochotę, aczkolwiek chyba w większej mierze na przytulaski i mizianko :-D
Właśnie zauważyłem tą tendencje u kobiet xD Lubicie ciepełko :hug:
Mi jedynie wchodzą też te skromniejsze zabawy, niestety opio zaburzają całkowitą przyjemność z seksu i możliwość finishu, nie chce wiedzieć jak szybko się człowiek kastruje po helupie :scared:

• 289 / 11 / 0
A to panie Doktorze, nie zaleca pan żadnych stymulantów dla partnera? Będę pamiętać o tym w przyszłości :-D

Oj taaaak, oczywiście, że mj, dla mnie na pierwszym miejscu na podbicie seksu, przekonałam się o tym, jak mój były kiedyś spał u mnie dwie noce i przyniósł ze sobą piątaka.
A przepraszam, co to znaczy, że konkretna Pani? :-D

No u Was z opio inaczej wygląda :-(
  • 3237 / 551 / 0
W sensie to taka która też chwyci za to samo bionio i będzie wierna :P
Ale to się raczej dodaje do wątku o pragnieniach :D

• 289 / 11 / 0
Ej, ale w sumie to nie jest najdziwniejsze pragnienie i jest do spełnienia zapewne :-D
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
U47700, dawne sorty, naprawdę. Tylko ciezko skończyć.

MDMA
  • 42 / 3 / 0
po opio taaak sie chce seksu, za cholerę nie idzie dojść ale i tak jest cudownie
zwierzę we mnie wstępuje jakies heh
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.