Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
http://www.domzdrowia.pl/40327,acodin-1 ... abl-maksym

lol, można zamówić tylko dwa opakowania acodinu jednorazowo :P
zaczyna sie, zaczyna :D:D:D zbliza sie koniec dekstrometorfanu %-D

tak btw. zastanowmy sie ile farmaceutek oglada ndinz ?:D:D:D macie przejebane nieletnie cpuny apteczne:D
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
[quote="WildMonkey"]
DXM rzeczywiście zostało wycofane z wielu krajów. Niewiele zostało tych europejskich gdzie można go kupic w ogóle nawet na receptę. Niestety alternatyw jest sporo. ]

Raczej zrobione na receptę ale też w niewielu, w większości krajów wystarczy wykazać się pełnoletnością o i tak może być chcesz DXM - musisz mieć 18 lat, no może 16, sam zaczynałem jak tyle miałem ale może i za wcześnie... A jakby wycofali czy zrobili recki to bym zaczął brać coś mocniejszego czyli na gorzej by wyszło albo jechał bym non-stop na benzosach lub Tramalu, może morfie bo ostatnio rozkoszuję się euforycznym działaniem DXM zwłaszcza z benzosami ale oczywiście nie odstępuję od podróży międzygwiezdnych tylko, że staram się rzadziej... Zreszta w ogóle nie szaleję tak jak kiedyś, że cały tydzień DXM w dawkach 700-1000mg a później nie potrafiłem odróżnić jawy od snu...

Bo kocham psychodeliki i depresanty :)

Także strzeżcie się decydenci bo jeśli zabronicie to wpierdolę się w jkieś gówno...

I koniec, walnęli kleksa, kto oglądał ten je dexa :)
Ostatnio zmieniony 22 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
graty dla rezysera, wie jak zdobyc sobie nowe widownie, i przyciagnac cpunkow do chujowego serialiku, hyhy ... odcinka nie widzialem, i zobaczyc nie chce, wzmiankujacych o tym 48979884516314814 postow na forumie + temacik na hepiendowa dojebe mi styka, w zupelnosci

czepianie sie niedoinformowania na temat narkotykow w telenowelach jest bez sensu ... bo ktoz nie pamieta bozenki ktora prawie wyladowala w monarze przez szatanskie marihuany, macka ejkejej co sie stao, ktory najebal sie kajtkiem, tudziez goscia w na wspolnej, ktory dostal ostrzezenie ze przez jaranie skonczy na intensywnej terapii
kto nastepny zejdzie na szatanska droge ? typuje babcie jozefine, tym razem w nowym wcieleniu heroinistki burdel mamy !
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
strzeżcie sie dexożercy! jak sikacie za mało to oznacza że już po was!
Psyc[H]oaktywni
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
jakie debile w tej Leśnej górze...
Dziewczyna brała DXM wieczorem po czym jechali samochodem i w nocy zostali przywiezieni do szpitala. Na 2 dzień po DXM sie nie sika wogole praktycznie chociaz niewiem ile by sie wypiło :nuts:
kodeina
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Ja tam leję aż za dużo, bo i sporo Yerby i herbatki piję. A jak dużo piwska to już chyba nie muszę mówić...

EDIT: Oj chyba babuszka też sobie obejrzała bo dała mi 5 zeta i powiedziała: "tylko tam prochów żadnych nie kupuj" :D A ona wie, że ja to łoiłem no i czasem też wpadnę ale to raz na pół roku/rok...
Ostatnio zmieniony 22 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A chuj, niech bedzie na recke, przynajmniej bede mial jedno zmartwienie mniej ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
don skuninhos pisze:
tudziez goscia w na wspolnej, ktory dostal ostrzezenie ze przez jaranie skonczy na intensywnej terapii
Co to był za gościu, bo nie kojarzę. W Na Wspólnej jeden koleś zmarł po zjedzeniu 2 dropów i piwie :diabolic:
Można gdzieś w necie znaleźć ten odcinek NaDobreiNaZłe ?
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
ja tez nie kojarze, nie ogladam, opieram sie na opowiastce kumpla, to raczej jakies stare dzieje serialu
a co do na dobre i na zle, to sprobuj na jutjubie, moze cos ktos juz wrzucil jakies lepsze urywki
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
"oscarowe" urywki :-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
Zablokowany
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.