W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
I teraz ciekawostka: o wieeele mniejsze parcie na picie mam odkad zaczalem brac Wellbutrin i to jest fakt (wygooglujcie bupropion i alcohol craving) - moze to nie baklofen, ale jednak dziala. A druga ciekawostka jest taka, ze na tym leku mozna o wieeele wiecej wypic, 5 piw na pusty to jak po dwoch normalnie. Pijesz i nie czujesz, az wypijesz tyle ze ciach! blackout!
W czasie, gdy uczęszczałam na alkoholowe melanże, mogłam pracować/uczyć się/rozwijać się (tak!)/poprawiać z dnia na dzień swoją kondycję. To wszystko było możliwe, dopóki nie zaczęłam się bawić innymi substancjami.
Teraz już czysta od wszystkiego, ale nadal po ćpaniu moja głowa i ciało nie chce się pozbierać.
że traktuje browar jako modulator nastroju
uspokaja lepiej od benzyn <3
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).