"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Jak wytrzeźwieć po 8mg klona chociaż trochę? Mocna kawa czy coś pomoże? Bo czuję się lekko mówiąc źle XD
Nigdy nie przyklasnę mieszaniu stymulantów z benzo, jednak kiedy trzeba natychmiastowo wytrzeźwieć, to niespecjalnie mamy inną opcję. Teoretycznie można oczywiście zrobić sobie zimny prysznic albo... po prostu czegoś się wystraszyć. ;-) Mocno, bardzo mocno.
Aha, karbamazepina przyśpiesza eliminację benzodiazepin z organizmu, ale na temat tego "cuda" to już negatywnie rozpisałam się w innym temacie. Możliwe, że dla kogoś innego byłby to strzał w dziesiątkę, nie do porównania oczywiście z Kolumbią czy nawet krajówką, ale lepiej niż kawa.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Ale dzis nie dałem za wygraną i zarzuciłem 2mg klona i juz tego zwolnienia nie odczuwam, profil działania jest juz ciutke inny, chociaz juz wstepnie moge powiedziec że nie bedzie to raczej to czego sie spodziewalem, no chyba ze poprawie jeszcze jedna dwójką :D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.