Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1957 / 230 / 0
Zanim zacząłem brać benzo nie mogłem spać. Nie dla mnie metoda,
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 555 / 0
SRTN mordo spróbuj trazodonu albo mirtazapiny, a nie się dajesz magikowi ućpać benzosami, chyba że lubisz.. 1mg na dobe to jeszcze bez przypału, ale odstawić to będzie ciężko psychicznie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1957 / 230 / 0
Już wolałbym cyklon B od tazodonu. Najgorsze gówno jakie jadłem, a poza tym uwielbiam benzoski, jami, jami, omomomo
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 39 / 0
Ile warto zapłacić za Klony z drugiej ręki? Bo w aptece to wiem, że za dyszkę się wyrwie, ale do ilu opłaca się za paczkę 30x2mg?
  • 3244 / 555 / 0
Po 50 zł optymalnie chodzą klony z drugiej ręki.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 454 / 39 / 0
^Dziękuję bardzo.
Jak wytrzeźwieć po 8mg klona chociaż trochę? Mocna kawa czy coś pomoże? Bo czuję się lekko mówiąc źle XD
  • 12753 / 2466 / 0
Mocna kawa pomoże na chwilę. Chyba tylko kokaina / amfetamina itp
  • 2116 / 631 / 0
Przy 8 mg równie dobrze po jakimś czasie, po tej pierwszej fali rozluźnienia mięśni i senności, może włączyć się paradoksalna. Ale cholernie mocna kawa pomaga, lepiej wypić może dwie odrobinę słabsze w krótkim odstępie czasu, niż jedno czarne niczym piekło espresso. Kawa plus energetyk to też jakaś opcja, albo same energetyki.

Nigdy nie przyklasnę mieszaniu stymulantów z benzo, jednak kiedy trzeba natychmiastowo wytrzeźwieć, to niespecjalnie mamy inną opcję. Teoretycznie można oczywiście zrobić sobie zimny prysznic albo... po prostu czegoś się wystraszyć. ;-) Mocno, bardzo mocno.

Aha, karbamazepina przyśpiesza eliminację benzodiazepin z organizmu, ale na temat tego "cuda" to już negatywnie rozpisałam się w innym temacie. Możliwe, że dla kogoś innego byłby to strzał w dziesiątkę, nie do porównania oczywiście z Kolumbią czy nawet krajówką, ale lepiej niż kawa.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1545 / 1586 / 0
mocna kawa, jakis red bull XXL, papieros do tego i tak skutku...malo zdrowe, ale skuteczne. potwierdzam wlasnym doswiadczeniem.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 6 / 0
Wczoraj poszła dziewiczka dawkaklona 2mg popoitego tanim vipem :P Od dluzszego czasu nie tykam alko a akurat tenze vip tylko niepotrzebnie krzatał sie po pokoju tak wiec uznałem ze to bedzie odpowiednia pora zeby sie go pozbyc. Generalnie srednio jakos to nam nie podziałao, przepołowielm kolna i rozpoczałem od 1mg i efekty były widoczne - wyrazne spowolnienie ruchów co tez moze byc kłopotliwe gdyz ja z natury jestem osoba powolną, której nigdy nigdzie sie nie spieszy :P Nastepnie zarzuciłem druga połówke i wyszedłem na spacer popijając piwko. Sam nie wiem...jakies takie bezbarwne dzialanie, ciezko było mi sie doszukac jakiegos entuzjazmu, radosci czy magii, ktory potrafił mi dostarczyc gbl. Akurat tak sie złozyło że dzien przed dopijałem ostatnie resztki gbl jakie mi zostaly i na swiezo mam porownaneie jesli chodzi wplyw wsppomnianych substancji na uklad GABA.

Ale dzis nie dałem za wygraną i zarzuciłem 2mg klona i juz tego zwolnienia nie odczuwam, profil działania jest juz ciutke inny, chociaz juz wstepnie moge powiedziec że nie bedzie to raczej to czego sie spodziewalem, no chyba ze poprawie jeszcze jedna dwójką :D
Zablokowany
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.