Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 907 / 0
@Duce
Ja tez sie poce po trampku, mieszkam w hiszpanii i sa wysokie temperatury i na dodatek jestem caly mokry po tramcu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1016 / 97 / 0
Małe dawki, duże - to samo i to niezależnie od temperatury otoczenia czy aktywności. Z losowością działania i długim rozkręcaniem się retardów nawet skruszonych na pył identycznie.
The child is grown
The dream is gone
  • 155 / 37 / 0
Witam dzisiaj okolo 10-11 godziny znalazlem w domowe j apteczce mojej mamy kilka listkow tabletek jak sie pozniej okazalo byl to tramal. Sama nazwa nic mi nie mowila z samego początku ale informacja o tym, ze mozna sie tym fajnei nacpac uciesazyła mnie jak małe dzieecko.Mając za sobąprzespane tylkko2godzinmy na ponad 4 doby zjadlem 2 tabletkiu 2x35mg w sumie ze strachem wynikajacym z braku widzy na temat ile brac sie powinno jak na 1 raz. Wypilem piwko co w sumie zajelop 30min postanowilem powtorzyc zabieg 2x35 bo po poprzednich dwoch efektow nie bylo kompletnie po nie calych 2godzinach dalej nie widzac efektow zajebalem amf ivco wyjebalo mnie mnie z butow i w sumie nawet zapomnialem ze jadlem jakies tramal.Nagle jakos chuj wie czemu zaczely strasznie swedziec mnie jaja co podobno jest elementem, fazy Tramalu noale chuyj nic procz tego nie bylo no i zawiedziony kompletnie stwierdizlem ze ide po piwa do sklepu ( jakos lekko ponad 7dma godzine iod 1wszych dwoch tabletekl_)wzialem kolejne dwie tabletki zajeba;lem kreske poczewkalem az splynelo idac do sklepu poczulem sie strasznie lekki, droga nagle stala sie tak zajebiście miękka,ze mialem ochote sie poo niej turlac no i slonce razilo mnie takj bardzo ze myslalem ze wypali mi oczy no i w sumie tyle. 6x35 w okolo 8 godzin to zdecydowanie za malo czy faza dopiero nadzejdzie?
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Po pierwsze na przyszłość nie mieszaj fety z tramadolem, bo to niebezpieczne. Po drugie zapewne sądząc po dawce tabletki brałeś tramadol z paracetamolem, więc wątroba dostała ostry wpierdol. Po trzecie żeby poznać działanie nowej substancji to wali się ją solo na zregenerowany organizm.
  • 155 / 37 / 0
30 lipca 2017Mocarny888 pisze:
cytowanie wypowiedzi nad Twoją \ TiJaz

Potrzebowałem wczorajszego dnia wiekszej ilsoci wrazen niz te ktore daje sama amf, poczelkam na dzien w ktorym bede bez fety i mam nadzieje ze effekty nadejda z tym ze jaka dawka bedzie dobra na w sumie "1szy" raz?
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
juz bylo pisane wyzej ze dawka dla poczatkujacych na pierwszy raz to 150-250 mg.Ale na prawwdziwych tygryskow to dawka 500+ i do tego benzo zeby nie wytrzepalo :D
W wieku lat piętnastu
  • 289 / 11 / 0
Ja na pierwszy raz brałam 300 mg i było bardzo fajnie, ale mega potem rzyganko i samopoczucie średnio.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
ja nigdy nie zygalem po Tramalu czy po kodzie oraz po DXM, grzybach.Jedynie co wymiotowalem po metkacie.
W wieku lat piętnastu
  • 519 / 47 / 0
Ja po trampku miałem mdłości, ale nie rzygałem. Po alkoholu najczęściej pawie leciały i po jaraniu
  • 289 / 11 / 0
Ja po jaraniu też często tak mam. Ale to spadek cukru, warto więc zjeść cos słodkiego. Trampka jadłam dwa miesiące temu, az chyba się wybiorę do lekarza niebawem. Jak po takiej przerwie nie brałam to ile wtedy bym musiała wziąć? kodę biorę od 2 miesięcy prawie ze codziennie, teraz miałam niedawno przerwę 10dniowa.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.