Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
2mg loperamidu rano + 2mg loperamidu wieczorem.
Zaraz jadę po klony na dworzec.
wyslij babke albo ciotke i niech powie ze jej ktos bliski zmarl i brala te tabletki od siostry i jej pomagaly , niemoze spac, syn to jebany pijok i grandziorz ciagle awantury w domu robi nie daje spac itd itd
antler pisze: jak umiesz tramal sobie zalatwic to jaki problem z klonami ?
Teraz juz 2 tygodnie nic nie pukalem. nie cpalem , a bylem w ciagu od lutego.
te bole sraczka , zimne poty, to nie takie zle byly bo przynajmniej to takie 'zajecie' przetrwac dzien. spalem bo bralem klony , i nadal biore.
i jak , jestem czysty juz 2 tygodnie.
dzisiaj mialem cisnienie zeby isc kupic sobe hel . ale jak wyszlem przed blok akurat spotkalem sasiadke i zalatwilem pol butelki metadonu.
na metadon nie chce sie sam zapisac. bo wiem ze to tez huj ciagle trzeba lazic po , dzen w dzien.
ale widzicie.... najgorsze to jest tak pustka bo nie ma co robic jak sie nie cpa. Zalecam zamiast pieniadze na narkotyki to isc do kurwy i dobrze se poruchac.
POZDROWIENIA
Pierwszy dzień bez kodeiny dzisiaj i nie jest aż tak źle jakby się wydawało :) Biorę lopeamid i jakoś żyję. Najgorsza jest chyba bezsenność.
1. klony pomoga ?
2. jak dawkowac ?
3. ile potrwa to "odtrowanie"
PROSZE ODPISZ KTOS !!!!!!!!!
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
pozdrawiam i życzę powodzenia znajomemu ;-)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
To mój pierwszy post na tym forum ,co jest chyba mniej istotne od tego że odtruwałem się więcej razy.Zamykałem się w domu ,próbowałem dawkować leki i jakoś przejść przez skręt ,innymi razy wyjechać gdzieś zaopatrzony w potrzebne leki ,innymi razy próbowałem na sucho innymi zapijałem skręta alko...
Najlepszym jednak moim zdaniem wyjściem to detox w szpitalu ,jakoś najmniej boleśnie przechodziłem przez bóle fizyczne i psychicznie nie wykańczałem się myślą ,że towar jest przecież tak blisko na wyciągnięcie ręki...za oknem.
Teraz patrząc z perspektywy czasu ,osoby trzeźwej nie zdecydował bym się na odtrucie w domu...Nie łatwiej spakować się albo i nie i poprostu pojechać na dtx?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.