Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Detox rozpoczęty:

2mg loperamidu rano + 2mg loperamidu wieczorem.

Zaraz jadę po klony na dworzec.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
jak umiesz tramal sobie zalatwic to jaki problem z klonami ?

wyslij babke albo ciotke i niech powie ze jej ktos bliski zmarl i brala te tabletki od siostry i jej pomagaly , niemoze spac, syn to jebany pijok i grandziorz ciagle awantury w domu robi nie daje spac itd itd
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 7 / 0
antler pisze:
jak umiesz tramal sobie zalatwic to jaki problem z klonami ?
Szczerze mówiąc wydaje mi się,że łatwiej jest wydębić od konowała receptę na tramal niż na klony.Ja z uzyskaniem kwitu na trampki nie mam raczej problemów (odpukać w niemalowane,he,he) natomiast jak próbowałem wysępić klony od psychiatry to ten spytał mnie: "Czy chce się pan uzależnić?" i dodał,że to lek na padaczkę.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja tam nikogo do grzechu nie namawiam, lecz tylko odsyłam do działu "Apteka". Tam: "Recepty - wątek ogólny". Ta metoda nazywa się ZRÓB TO SAM (jeśli jesteś lekarzem, oczywiście).
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 291 / 13 / 0
wiecie co....... JA wam opowiem sukces. Moj sukces. od 2 lat wbijalem w reke cos , najwieksza przerwa w cpaniu to jakie 4 razy po 5 dni,,, zeby bylo tanie... ale nawet wtedy sobie wbijalem wode(!!!!) bo mailem tak pojebane ze tak igly mi sie podobaja.

Teraz juz 2 tygodnie nic nie pukalem. nie cpalem , a bylem w ciagu od lutego.
te bole sraczka , zimne poty, to nie takie zle byly bo przynajmniej to takie 'zajecie' przetrwac dzien. spalem bo bralem klony , i nadal biore.
i jak , jestem czysty juz 2 tygodnie.

dzisiaj mialem cisnienie zeby isc kupic sobe hel . ale jak wyszlem przed blok akurat spotkalem sasiadke i zalatwilem pol butelki metadonu.
na metadon nie chce sie sam zapisac. bo wiem ze to tez huj ciagle trzeba lazic po , dzen w dzien.

ale widzicie.... najgorsze to jest tak pustka bo nie ma co robic jak sie nie cpa. Zalecam zamiast pieniadze na narkotyki to isc do kurwy i dobrze se poruchac.

POZDROWIENIA
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
antler, miałeś rację, większość tych efektów po odstawieniu to się w głowie robi.

Pierwszy dzień bez kodeiny dzisiaj i nie jest aż tak źle jakby się wydawało :) Biorę lopeamid i jakoś żyję. Najgorsza jest chyba bezsenność.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
nie chce mi sie wszystkiego co bylo wczesniej napisane bo i tak kazdy przypadek jest chyba indywidualny. wuec tak : pewna bliska mi osoba chce odstawic kompot, ja mam dostep do klonow.
1. klony pomoga ?
2. jak dawkowac ?
3. ile potrwa to "odtrowanie"

PROSZE ODPISZ KTOS !!!!!!!!!
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pod nadzorem lekarskim pewnie by pomogły, ale ten ktoś bliski równie dobrze może się wpierdolić w klony, albo spróbuje zmiksować i już całkiem po nim ;-) Odstawienie opiatów jak i każdego dragu to bardziej złożony problem, aby mogły pomóc same klony , inaczej nie byłoby problemów z narkotykami. Ile to potrwa ? Głód fizyczny zapewne po krótkim czasie minie, ale co potem ? Tutaj potrzeba zmiany życia bo to właśnie uzależnienie psychiczne jest niebezpieczniejsze, a nie w błędnym mniemaniu wielu osób-fizyczne.
pozdrawiam i życzę powodzenia znajomemu ;-)
Ostatnio zmieniony 19 października 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Witam
To mój pierwszy post na tym forum ,co jest chyba mniej istotne od tego że odtruwałem się więcej razy.Zamykałem się w domu ,próbowałem dawkować leki i jakoś przejść przez skręt ,innymi razy wyjechać gdzieś zaopatrzony w potrzebne leki ,innymi razy próbowałem na sucho innymi zapijałem skręta alko...
Najlepszym jednak moim zdaniem wyjściem to detox w szpitalu ,jakoś najmniej boleśnie przechodziłem przez bóle fizyczne i psychicznie nie wykańczałem się myślą ,że towar jest przecież tak blisko na wyciągnięcie ręki...za oknem.
Teraz patrząc z perspektywy czasu ,osoby trzeźwej nie zdecydował bym się na odtrucie w domu...Nie łatwiej spakować się albo i nie i poprostu pojechać na dtx?
  • 927 / 5 / 0
jesteś archeologiem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.