Od jakiegoś miesiąca zacząłem strasznie się bać owadów, nie mam zielonego pojęcia skąd to się u mnie wzięło, np. zobaczę jakaś muche to ledwo oddycham i boje się ją ubić.
Dodatkowo --prawdopodobnie od ćpania-- mam faze w głowie, że zostaliśmy zaprogramowani żeby się męczyć na ziemi i nie możemy od tego w żaden sposób uciec, świat nie wygląda tak jak powinien, a ludzie dookoła kradną, oszukują i zabijają
"Oni wiedzą, że coś bierzesz"
"Śmieją się z ciebie, jesteś ćpunem"
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
09 lipca 2017WujekSheo pisze: Boję się o swojego wewnętrznego samobójce, stojąc w wysokich miejscach czasami czuję jakbym nieświadomie chciał skoczyć w dół.
23 lipca 2017szybkiniewsciekly pisze: Ja za to gdy uslysze jakikolwiek smiech odnosze wrazenie ze smieja sie ze mnie i szybko staram sie odejsc. :c
Jeśli palniesz głupotę, to się zdarza
Jeśli z twojego obcowania, zmień otoczenie
Jeślii masz urojenia na tym punkcie, posiadasz jakieś kompleksy
Jeśli się wogóle nie śmieją, a tak ci się zdaję, to podejmij leczenie
Bo większość odbiera na innych nadajnikach, zbyt spierdolonych, abym zaczynał konwersację
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.