Od jakiegoś miesiąca zacząłem strasznie się bać owadów, nie mam zielonego pojęcia skąd to się u mnie wzięło, np. zobaczę jakaś muche to ledwo oddycham i boje się ją ubić.
Dodatkowo --prawdopodobnie od ćpania-- mam faze w głowie, że zostaliśmy zaprogramowani żeby się męczyć na ziemi i nie możemy od tego w żaden sposób uciec, świat nie wygląda tak jak powinien, a ludzie dookoła kradną, oszukują i zabijają
"Oni wiedzą, że coś bierzesz"
"Śmieją się z ciebie, jesteś ćpunem"
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
09 lipca 2017WujekSheo pisze: Boję się o swojego wewnętrznego samobójce, stojąc w wysokich miejscach czasami czuję jakbym nieświadomie chciał skoczyć w dół.
23 lipca 2017szybkiniewsciekly pisze: Ja za to gdy uslysze jakikolwiek smiech odnosze wrazenie ze smieja sie ze mnie i szybko staram sie odejsc. :c
Jeśli palniesz głupotę, to się zdarza
Jeśli z twojego obcowania, zmień otoczenie
Jeślii masz urojenia na tym punkcie, posiadasz jakieś kompleksy
Jeśli się wogóle nie śmieją, a tak ci się zdaję, to podejmij leczenie
Bo większość odbiera na innych nadajnikach, zbyt spierdolonych, abym zaczynał konwersację
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.