Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
16 lipca 2017SewerynLitwicki31 pisze:
Mam pytanie. Jak walne po raz 1 w zyciu heroine w kabel, to bedzie pierwszy i jedyny w życiu taki wspaniały haj?
Panie jak to Ty - https://www.facebook.com/sew333 to daj sobie spokój. Graj na wieśle, ciesz się życiem, ale nie idź drogą Pana Frusciante, bo wątpię, żebyś miał takiego skilla i chody na górze, tak jak John.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 190 / 5
20 lipca 2017p420 pisze:
czytam ten dział czasami odkąd się tu zarejestrowałem, zresztą co cię to obchodzi, to nie ja jestem wjebany w opiaty, nie eksperymentuję z nimi itd. zresztą pewnie zaraz mi napiszesz coś w stylu, że każdy tak zaczynał albo znając podejście opiatowców ewentualnie zaczniesz się wywyższać w jaką zajebistą substancję jesteś wjebana, nie to co jakieś stimy xd
To po prostu zastanawiające. Co nieuzalezniony i niezwiazany z narkotykami człowiek robi w takim miejscu. Na bajzel też czasem chodzisz tak sobie?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2877 / 266 / 0
ten dział to najlepszy bajzel bez wychodzenia z domu ;)
  • 20 / 2 / 0
Witajcie.
Odpowiedam, że żyję bo ktoś się pytał. Tyle, że mam coraz bliżej do dna. Taka karma.
Właśnie wracam z całodziennego trip który polegał (jakżeby inaczej) na ogarnięciu towaru.
Mam go i chyba zaczynam się bać.
Prowadzę podwójne życie. W tym pierwszym jestem dobrym i sumiennym pracownikiem, śmieję się, robię zakupy i słucham muzyki.
Z drugiej strony jestem tylko ja, łazienka, kafelki i heroina.
Ciekawa jestem ile pociągnę to wszystko.

"Więcej sił żeby żyć, więcej"
Albo więcej kasy na helupę.

Lipton ice Green Tea świetnie gasi pragnienie. 😀
Uwaga! Użytkownik karmawraca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Ktoś może mi opisać różnice między sniffem a i.v? Nie, nie będę sprawdzał na ero/bluelighcie/tripsit, chcę żeby ktoś tu coś napisał na ten temat, bo na tabelkach z dawkowaniem itp. ze "znanych stronek" się zawiodłem wiele razy i ogólnie myślę że ludzie którzy to tworzą nigdy nie ćpali.
#3 można wciągać od razu czy trzeba coś z tym kombinować, przerabiać? Mocno ryje śluzówkę? Pewnie ktoś o tym pisał, tylko że nasza wspaniała wyszukiwarka jest trochę upośledzona więc będzie miło jak ktoś poraz 100 udzieli na odpowiedzi na te pytania.
The child is grown
The dream is gone
  • 96 / 3 / 0
Mam takie pytanko, macie kogoś znajomego na programie metadonowym albo sami jesteście i moze ćpacie hel od czasu do czasu ? Bo zastanawia mnie ile trzeba zapalić albo podać IV tematu, żeby przebić się przez 80mg metadonu albo 60mg ? Ma ktoś takie info ?
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 24 / 2 / 0
Zapalić stykną dwie ćwiary - powaga. Ale czy warto ?? inna historia
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
  • 2372 / 315 / 0
@up czyli na pestkę wychodzi 20mg wypełniacza... żeby tylko ten jeden po drodze chrzcił towar w takich proporcjach, to nie byłoby nawet źle. Ale czuję, że wcześniej też było z czymś wymieszane...
Wiesz czego tam dosypują ? Normalnie to kofeinę, ale nie wiem czy tego gdzieś na etapie produkcyjnym nie dodają, żeby lepiej kropla po lotnisku śmigała

Przeniesione z mapy heroiny w Polsce. Klepsydra.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 24 / 2 / 0
Akurat wiem jak to wygląda tak dość dokładnie, wiem, że przynajmniej u mnie jest dobrze, wypełniacz jest z holandii koszt około 100 zł za 10 gram. Nie będę się rozpisywał, ale czystość towaru wynosi około 18% co jest super wynikiem. Jak ktoś jakieś pytania walcie śmiało, jutro właśnie się wybieram do Warszawy po zapasy :-)

Przeniesione z mapy heroiny w Polsce. Klepsydra.
Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa.
  • 520 / 18 / 0
Hej @Klepsydra mozesz mi cos wiecej powiedziec o tym punkcie w amsterdamie? Mozna dostac zapas? Gdyz jestem w holandii I wkurwia mnie proszenie babci zeby co jakis czas wysylala mi paczke a w niej sprzet, I okłamywanie je ze to dla kolegi ktory steryduje -_-
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...