Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile najdluzej grzales?
Max tydzien
79
36%
2-3 tygodnie
19
9%
ponad 4 tygodnie
21
10%
ponad 3 miesiace
14
6%
ponad pol roku
33
15%
nie licze juz
55
25%

Liczba głosów: 221

ODPOWIEDZ
  • 62 / 2 / 0
Na pewno nie będę od ciebie wysłuchiwał rad stary. Po za tym serio morda ci sie nie zamyka widzę.

Offtop. taurinnn
  • 9 / 1 / 0
3 lata. Ani jednego dnia przerwy, chyba ze dzien przerwy to znaczy branie trama albo bupry. Nie wazne czy w Polsce, czy za granica, ciag trwal i nadal trwa.
  • 987 / 38 / 0
No to nieźle jedziesz :) Jakie dawki bierzesz?
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 69 / 0
Nie mam pieniędzy na ciągi, 12zł za paczke antidolu. W zime nazbierałem chyba 150zł na kodeine i wydałem z tego może 10zł bo spaliłem apteke :cojest:
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 559 / 55 / 0
Piąty miesiąc jakoś teraz leci. Przerwy to były max dwa dni chyba, generalnie jak się budzę i czuje skręta to zapierdalam do apteki więc 2 dni to max, pizda jstem %-D
  • 645 / 69 / 0
W sumie polecialem, ale to raczej trampkowy ciąg zakrapiany ze dwa razy kodą, 7 dni
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 63 / 2 / 0
Zawsze jak nie mam na morfine, a ciągnie mnie do opio tak kurewsko, że wpierdalam tą kode nawet jak ją ledwo czuje. Dlatego nie liczę :D
[*]Can't tell y'all, if I did drugs or if they did me
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
  • 2429 / 579 / 155
Ok. 5 miesięcy dzień w dzień po parę razy, ale to raczej były to już ciągi na majce i.v., a koda robiła wtedy za zamiennik majki gdy źródełko wysychało.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Jak na razie to miesiąc dzień w dzień, bo staram się robić przerwy kilkudniowe żeby tolerki za bardzo nie podnieść.
  • 80 / 8 / 0
4/5 dni
spazee :extasy:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.