Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 683 / 112 / 0
Marychuanen? Co za degenera... A ja naiwnie, w dobrej wierze, założyłem wersję o jenkemie pod powiekę.

(oprócz dość oczywistej opcji, o której wcześniej wspomniałeś i niejako sama się narzuciła w interpretacji, czyli dyso dodupnie :retarded:)

Straciłem resztki wiary w ludzkość.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 758 / 44 / 0
dysocjować swój umysł przez odbyt.
:-D
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 683 / 112 / 0
Albo... per rectum ad astra (ktoś tu miał/ma ww. sentencję w stopce, pozwoliłem sobie ukraść)!
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 398 / 24 / 0
05 lipca 2017scat pisze:
Przecież p.r. wchodzi praktycznie tak samo jak i.m. Tylko dawkę sobie odpowiednio zmniejsz i możesz dysocjować swój umysł przez odbyt.
W czym rozpuszczasz, woda, sól fizjologiczna? Jakie proporcje?
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1017 / 137 / 0
W zwykłej wodzie z kranu, może być chwilę podgrzana w czajniku żeby lepsza rozpuszczalność była. Polecam takie malutkie pompki 2.5ml czy 3ml nie pamietam- sa na tyle poręczne, że bezproblemowo można nimi zaaplikować na tyle głęboko, że nie ma prawa być czuć żadnego szczypania czy pieczenia, nie ma strat , materiału i szybko się wchłania dzieki czemu uzyskujemy mini wjazd :D

[ external image ]
  • 605 / 156 / 0
Pierwszy kontakt z substancją i z dysocjantami w ogóle. Pojebany klimat: czułem się jak kosmita w ludzkim ciele: wszystko było takie obce, nierzeczywiste (łącznie z moim ciałem). Ściany wydawały się jak z papieru, jakby się miały zaraz rozpaść pod wpływem dźwięków z zewnątrz. Logika wzięła w łeb i nic nie było zrozumiałe. Próbowałem oglądać film i sam już nie wiem, czy on był taki dziwny czy coś mi się ubzdurało w bani. A myślałem, że mnie po psychodelikach już nic nie zaskoczy.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 3649 / 998 / 2
lysy666 ile brałeś?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 605 / 156 / 0
Pierwszy strzał 40 mg, potem kolejne ~ 100 rozłożone w czasie tego wieczoru.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 3649 / 998 / 2
Ooo, mnie tak nie odkleiło od rzeczywistości. Snifowałeś czy oral?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 1017 / 137 / 0
Ludzie bierzcie w dupę :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.