Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
przykro mi ale jestem gotów wybaczyć to nieporozumienie, już wybaczyłem, siekam trąbke za Wasze zdrowie i licze na pozytywny finał
nie mogę dodać posta, ale nie wiem które zasady "pogwałciłem" - brak informacji zwrotnej. Czy to zły dział czy dlatego, że są nazwy produktów? (nie dawałem linków)
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
07 lipca 2017DrSkacz pisze: ...
Tylko że ja sie nigdzie wiekiem nie chwaliłem o.O Daj linka do tematu I powiedz która strona.
A teraz to już serio dałeś mi bana bez powodu :p
No weź... Ban za samą świadomość? Zachowujmy się jak ludzie I to myślący :3 Dzięki : /
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
07 lipca 2017DrSkacz pisze: [mention]Matrixar[/mention] ...
Kurde ostatnio jakoś często jestem ofiarą pomyłek :d
wracaj na knajpe.
Virr przekazuje, ze juz mozesz ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.