ODPOWIEDZ
  • 5412 / 995 / 0
Bardzo silna sunstancja. Od czasów delegalu na niczym nie zrobilem ciahu a na tym zrobilem 3 dni i 3 noce. Wrzucisz raz i masz spokoj na pare bitych godzin. Zjazd objawia sie podwyzszeniem temp ciala , tachykardia.
Uwazajcie na ten szajs. Jak na nastepny dzien chcecie do pracy pojsc trzezwi to nie bierzcie tego bo na ciagu sie skonczy i plakanych skutkach.

note - scalenie; Hash_Oil

Dodam, ze susbtancja ma bardzo charakterystyczny zapach wydzielany z potem. Nie okreslilbym tego zapachu jako techniczny smrod. Mysle ze latwo by bylo ten zapach polaczyc z jkas perfuma. Sród 3cmc czy klefa bije nto na glowe. Nie mowiac juz o 4cl -pvp walacej sperma.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 714 / 48 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention] Zacytuję posta z początku, bo zawiera sporo informacji.
07 marca 2016artur019 pisze:
Radzę uważać z tym związkiem, bo trzyma dobre 4-6h i drugie tyle odpuszcza przy 100mg i to bez chęci na dorzutke cały czas(znaczy że działa), a rozrzut dawkowania to ma ogromny - 30-300mg można przyjąć i poczuć nawet te 30mg.

Profil farmakologiczny to słaby inhibitor wychwytu zwrotnego noradrenaliny, średnio-mocny inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy oraz słaby releaser serotoniny. Uwaga bo można przejebać, bo jakoś ciało czuje ten związek bardziej niż mózg. Tak czy siak - przyjemne gówienko z nieproporcjonalnymi sajdami.

Dawka 200mg na 20mg a-PiHP = zespół pozapiramidowy, takie coś tylko o 70% słabsze %-D :

https://www.youtube.com/watch?v=GbHuaZn073w

Nie polecam miksowania. Bez klonów byłby SOR.
  • 3 / / 0
Olawszy ostrzeżenia rozsądnych kolegów i koleżanek co do zarzucanych ilości, beztrosko rozrysowałem 0,4 na 3 podejścia i jestem na granicy, jeszcze z 50-70 i byłoby niemilo. Mózg jakby nie dostawał więcej bodźców niż przy 0,2 ale nie można tego powiedzieć o ciele które dostało mega impuls mocy. Apeluje o rozsądek bo to nie materiał ktorego się dorzupa żeby było fajniej, niestety działa odwrotnie. Moim zdaniem najfajniejsze jest przy 150mg ito bez tolerancji (udało mi się wyczyścić gruntownie, od grudnia nieprzyzwoicie trzeźwy). Przy większej ilości są tiki i zachowanie jak przesmażony małolat na imprezie dnb. Ogólna ocena 7 bo mało euforyczne a zbyt mocno speedowe, jakby zaburzone proporcje. Może w wersji orange jest lepszy balans? Sprawdzimy jak się organizm pozbiera po ostatnich testach. %-D
  • 5412 / 995 / 0
Ktoś jeszcze moze testował tę susbtancje?? Piszcie jakieś opinie bo strasznie ich mało a substancja całkiem ciekawa. Do tej pory siła rażenia mnie przeraża i nie wiem kiedy sięgne po tego diabła:D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 594 / 34 / 0
To taki diabeł dla ciebie, jak dla mnie MDPHP, którego nie próbowałem :hug:
A tak na prawdę to raczej słabe, no chyba że ktoś szuka progu swojej tolerancji.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 55 / 0
Zamierzam zmiksować z 4 cmc, tolerancja w tej chwili zerowa na wszystko, doświadczenie ogólne Bardzo Duże, 50-60 mg + 200 mg cmc będzie odpowiednio wg was?
  • 20 / 2 / 0
08 lipca 2017blau77 pisze:
Zamierzam zmiksować z 4 cmc, tolerancja w tej chwili zerowa na wszystko, doświadczenie ogólne Bardzo Duże, 50-60 mg + 200 mg cmc będzie odpowiednio wg was?
Weź ze 120-150mg efylonu +200mg 4cmc oralnie, powinno być dobrze. A tak w ogóle to jest dział miksy gdzie serdecznie zapraszam. Salve
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5412 / 995 / 0
blau77 imo szkoda marnowac tolerki na efylon. Efylon ma taki plus ze moca przebija sporo eufo/stymu z rynku rc a sam w sobie nie jest zbyt ciekawy. Szczerze, to chyba bym wolal dobre 3cmc ktore zamknie sie w czasie i moze usniesz bez potrzeby wrzucania benzo co na efylonie bedzie konieczne.
The methapor of Life

• 594 / 36 / 0
ile efylonu dokładnie sproszkowanego sie mieści w mikrołyżeczce 0,05ml?
bo 15ml temu bombke z jedną taką łyżeczką zarzuciłem
194/140kg gość here, mała tolerka
  • 14 / / 0
06 lipca 2017ledzeppelin2 pisze:
Ktoś jeszcze moze testował tę susbtancje?? Piszcie jakieś opinie bo strasznie ich mało a substancja całkiem ciekawa. Do tej pory siła rażenia mnie przeraża i nie wiem kiedy sięgne po tego diabła:D
Testowałem dwa kolory w różnych dawkach, na różnej tolerce i sposobie podania. Jak dla mnie zbyt nieobliczalny i losowy w działaniu odczynnik. Raz niby nic, raz za mocno, raz bardzo przyjemnie przy jednoczesnej losowości i często działaniu odbiegającym od wynikających z logicznego podejścia spodziewanych efektów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.