Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
21 czerwca 2017Matrixar pisze: Czy da się jakoś bezpiecznie wpierdalać amfetaminki (czyt. bez trwałych uszkodzeń mózgu typu niedobór neuroprzekaźników innych uszkodzeń nie tylko mózgu)?
Wal na podkładzie neuolepów (kweta, olanzapina) jeśli chcesz to jeść w ciągu, żadnego porycia nie ma, jest sen i apetyt dopisuje. Tylko większe dawki trzeba brać.
Chcecie się dobrze czuć to zamiast twardych pijcie kawe z 3 łyżeczek
Po co? Dla otrzymania w pełni potencjału rekreacyjnego przy jednoczesnym zminimalizowaniu skutków ubocznych.
I to nie dlatego ze jestem wjebany. Temat moze lezec pod reka miesiacami, a jak nie mam ochoty to nawet na niego nie spojrze. Ale tyle czynnikow teraz sie sklada na to by dzialalo to dobrze ze szkoda gadac :( Rodzaj towaru, tolerki, wiek i tryb zycia, suplementacje i stan zdrowia, czy biore w mixie czy same wegorze i wiele, wiele innych.
Wiec tak, brakuje mi troche tej euforii na wejsciu (ktora czasem sie pojawia w zaleznosci glownie od sortu). Gadatliwosc i pewnosc siebie od zawsze mam w zestawie wiec nie musze liczyc na wladka w tej kwestii. W ogole w swoim przypadku zauwazylem, iz moja radosc i dobre samopoczucie po amph podbija fakt, ze biore ja z druga osoba. Taka wzajemnie nakrecajaca sie spirala dobrych emocji wtedy powtaje :)
Wiem, ze Ameryki tym nie odkrylem, ale od tak sobie ponarzekalem troche w watku ^^
Od jakiegoś czasu zaprzestałem wciagania amf nosem poniewaz krocej i słabiej na mnie działa amfetamina.
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
01 lipca 2017Jerezuello pisze: ...Ale biorąc pod uwage ogólną jakość amf, myśle że pół g w bombce bedzie jak najbardziej ok. ...
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.