Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
21 czerwca 2017Matrixar pisze: Czy da się jakoś bezpiecznie wpierdalać amfetaminki (czyt. bez trwałych uszkodzeń mózgu typu niedobór neuroprzekaźników innych uszkodzeń nie tylko mózgu)?
Wal na podkładzie neuolepów (kweta, olanzapina) jeśli chcesz to jeść w ciągu, żadnego porycia nie ma, jest sen i apetyt dopisuje. Tylko większe dawki trzeba brać.
Chcecie się dobrze czuć to zamiast twardych pijcie kawe z 3 łyżeczek
Po co? Dla otrzymania w pełni potencjału rekreacyjnego przy jednoczesnym zminimalizowaniu skutków ubocznych.
I to nie dlatego ze jestem wjebany. Temat moze lezec pod reka miesiacami, a jak nie mam ochoty to nawet na niego nie spojrze. Ale tyle czynnikow teraz sie sklada na to by dzialalo to dobrze ze szkoda gadac :( Rodzaj towaru, tolerki, wiek i tryb zycia, suplementacje i stan zdrowia, czy biore w mixie czy same wegorze i wiele, wiele innych.
Wiec tak, brakuje mi troche tej euforii na wejsciu (ktora czasem sie pojawia w zaleznosci glownie od sortu). Gadatliwosc i pewnosc siebie od zawsze mam w zestawie wiec nie musze liczyc na wladka w tej kwestii. W ogole w swoim przypadku zauwazylem, iz moja radosc i dobre samopoczucie po amph podbija fakt, ze biore ja z druga osoba. Taka wzajemnie nakrecajaca sie spirala dobrych emocji wtedy powtaje :)
Wiem, ze Ameryki tym nie odkrylem, ale od tak sobie ponarzekalem troche w watku ^^
Od jakiegoś czasu zaprzestałem wciagania amf nosem poniewaz krocej i słabiej na mnie działa amfetamina.
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
01 lipca 2017Jerezuello pisze: ...Ale biorąc pod uwage ogólną jakość amf, myśle że pół g w bombce bedzie jak najbardziej ok. ...
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.