Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
21 czerwca 2017Matrixar pisze: Czy da się jakoś bezpiecznie wpierdalać amfetaminki (czyt. bez trwałych uszkodzeń mózgu typu niedobór neuroprzekaźników innych uszkodzeń nie tylko mózgu)?
Wal na podkładzie neuolepów (kweta, olanzapina) jeśli chcesz to jeść w ciągu, żadnego porycia nie ma, jest sen i apetyt dopisuje. Tylko większe dawki trzeba brać.
Chcecie się dobrze czuć to zamiast twardych pijcie kawe z 3 łyżeczek
Po co? Dla otrzymania w pełni potencjału rekreacyjnego przy jednoczesnym zminimalizowaniu skutków ubocznych.
I to nie dlatego ze jestem wjebany. Temat moze lezec pod reka miesiacami, a jak nie mam ochoty to nawet na niego nie spojrze. Ale tyle czynnikow teraz sie sklada na to by dzialalo to dobrze ze szkoda gadac :( Rodzaj towaru, tolerki, wiek i tryb zycia, suplementacje i stan zdrowia, czy biore w mixie czy same wegorze i wiele, wiele innych.
Wiec tak, brakuje mi troche tej euforii na wejsciu (ktora czasem sie pojawia w zaleznosci glownie od sortu). Gadatliwosc i pewnosc siebie od zawsze mam w zestawie wiec nie musze liczyc na wladka w tej kwestii. W ogole w swoim przypadku zauwazylem, iz moja radosc i dobre samopoczucie po amph podbija fakt, ze biore ja z druga osoba. Taka wzajemnie nakrecajaca sie spirala dobrych emocji wtedy powtaje :)
Wiem, ze Ameryki tym nie odkrylem, ale od tak sobie ponarzekalem troche w watku ^^
Od jakiegoś czasu zaprzestałem wciagania amf nosem poniewaz krocej i słabiej na mnie działa amfetamina.
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
01 lipca 2017Jerezuello pisze: ...Ale biorąc pod uwage ogólną jakość amf, myśle że pół g w bombce bedzie jak najbardziej ok. ...
Bombka w moim przypadku najlepiej sie sprawdza chociaż w sumie wątroba, układ pokarmowy i ogólnie wewnetrzne podroby dostają ostro przy takiej formie aplikacji.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.