Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 538 / 66 / 0
Hejka,
słyszał ktoś może o przerabianiu pasty na zdatną do wciągania taką metodą:
"Rozgniatamy kartą, formujemy kreseczki, czekamy 10minut i wciągamy"? Działa taki sposób?

Przeniesiono do odpowiedniego działu. whitealex
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 486 / 27 / 0
Działa, szybkość procesu jeszcze zależy jak mokrą masz pastę ;)
ciris@tutanota.com
  • 1825 / 106 / 20
Proces powinno przyśpieszyć ułożenie tego na kartce, wtedy papier wyciągnie wilgoć. Koleżanka dodatkowo gniotła i walcowała to kartą na śliskiej kartce papieru żeby przyśpieszyć proces, aczkolwiek nie wiem czy jest sens aż tak kombinować.(Jest sens? Będzie szybciej i lepiej?)
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 397 / 32 / 7
^Duce

Wystarczy śliską kartkę papieru zastąpic kawałkiem szkla i jakies 5 minut pobawic sie dwiema kartami. mam gdzies filmik, chyba serio zacznę instruktaze wrzucać :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
^ kkrecha
"...pobawic sie 5 min kartami..." - zawsze uwielbialem ten rytual z pastą (no chyba ze bylem w pracy , cisnienie jak chuj ze trzeba wracac z kibla, a mnie jak na zlosc nie chce wyschnac. Nieraz z wkurwienia ladowalem po kulce do nosa i potem to wyplywalo z nosa a wszyscy patrzyli jak sie mecze). Ale generalnie to chodzi o to zeby rozetrzec na jak najciensza warstwe i ponacicnac jak najgesciej bo wtedy zwiekszasz powierzcnie odparowywania. I bardzo wazne zeby sie nad tym nie nachylac z ryjem i nie chuchac w to bo pasta jest mega higroskopijna i cala robote o chuj roztszaskac
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 538 / 66 / 0
Okej dzięki chłopaki wielkie za porady! Filmiki instruktażowe byłyby spoko haha.
A, i dzięki dla moda, za przeniesienie posta!
This world makes us sick

• 44 / 1 / 0
ja tam przekładam fete na jakiś szklany płaski przedmiot najczęściej lustro i rozcieram do skutku jakaś karta, mniej wiecej wysuszenie zajmuje z 5-10min.
  • 538 / 66 / 0
Trochę czasu minęło od mojego zapytania, ale mogę w sumie powiedzieć na kolejnych nowicjuszy jak to zrobiłem:
Paste rzuciłem na biurko, rozgniotłem kartą, posiekałem na kreseczki i zostawiałem na chwilę, potem siekałem dalej i znow zostawiałem - mniejsza objętość kresek = szybsze schnięcie.
W taki sposób po 15 minutach była zdatna do wciągania. Jednak polecam robić to na innej powierzchni niż biurko, szafka bo miałem plamy jakieś z tego.
Śmiesznie bo na redditach pisali, że długi proces i trzeba wjebać do mikrofalówki talerz z pastą

Ciekawostka:
Nie wiem czy to możliwe, ale opary też działały, a raczej głównie rozjebały mi źrenice, także jak komuś zależy na zrobieniu tego pokryjomu to niech otworzy okno i jakoś zakryje drogi oddechowe xD
Pokój jebał mi oparami przez jakieś 40min
This world makes us sick

• 312 / 12 / 0
Zalezy jak mokra jest pasta, czasami jest jak glina, a czasami poprostu plywa w worku. Calkowite wysuszenie trwa troche, ale wciagac mozna juz te grudki, ale ostrzegam, ze duzo tego jest do wciagniecia, blokuje sie nos na pol godziny i jest straszny posmak w buzi.
moor1992
  • 232 / 21 / 0
rozgniec przystaw lampke biurkowa...ale nie taka ennergooszvzedna ...normalna 60_100 watt... kilka minut i po problemie. powierzhnia parowania + temp.ciala ktkre paruje
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.