Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
sagerka0 pisze:A może ktoś deksi na podkarpaciu?
I do niczego innego się nie nadają.
No, chyba, że odezwie się zaraz pokolenie smartfono-jutubowców, które wrzuca do sieci swoje wspólne wyczyny pt. "pokaż światu swój zdałniony ryj po 900mg". :rolleyes:
Dla mnie dexio przeznaczony jest tylko do leżenia na łóżku ze słuchawkami na uszach, w innych przypadkach trip przebiegał średnio.
ale do 450 można rozkoszować się gimnazjalnym niedojebanym klimatem raz na jakiś czas :-D
26 czerwca 2016PidorPoboczny pisze: Yyyy, nie lepiej się samemu rozkoszować tripem...
52509698- gg
Lub jebber.
29 czerwca 2017Dextem pisze: Chętnie bym to kiedyś powtórzył :)
Pełnoletni jestem ;) Ale powiedz mi najpierw jak wysyłać tu mejle. Ostatnio jak wysyłałem do jednej osoby z forum, to mi pocztę zablokowało, a meil nie doszedł, bo został uznany przez gmaila za podejrzaną wiadomość (nic w niej podejrzanego nie było). Sorki za offtop.
Znajomi niestety nie za bardzo do deksa przekonani byli :D
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.