Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 150 / 0
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,4442 ... rects=true
Pełna treść artykułu:
Spoiler:
Udostępniam na prośbę moderatora Tomasza :-D
Jak dla mnie dobrze napisany i fajnie się czyta, ale niektóre tematy (np grupki na fb) nie powinny być wgl poruszone. Końcówka taka trochę smutna :rolleyes: Co sądzicie? %-D
  • 3854 / 314 / 0
Ani słowa o tym, że moderatorzy to cenzorskie i podlegające gościowi o wybujałym ego ścierwo ? Jestem głęboko rozczarowany.

Jak dowiedzą się jeszcze o żydowskich skórwa, to wniosą go na ołtarze i uczynią z niego pierwszego bojownika o demokrację, a mnie - naczelnym antysemitą. Chwała Wielkiej Wiosce Smerfów !
Moderatorem nie zostaje się z przypadku. Tomek starał się o to przez kilka lat. Trzeba napisać dużo postów, w których zaświadcza się o bezwarunkowym posłuszeństwie miłościwie panującemu tam surveilledowi. Bez doświadczenia w lizaniu rowa nie masz szans. Każdy moderator jest przypisany do konkretnego rodzaju uciech, którymi najlepiej dogodzi administratorowi – jedni zajmują się lizaniem rowa, inni waleniem konia, jeszcze inni wchodzą mu w dupę tak głęboko, że nie wiadomo gdzie zaczyna się surveilled, a gdzie oni się kończą. Są też moderatorzy globalni, którzy patrzą na to wszystko z politowaniem.
Tak lepiej.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Jak nic zbieracie czarne chmurki do nagrody na banana xD
Dzięki za wklejenie arta, bo ofc wybiórcza żąda prenumeraty i trzeba zablokować w dodatku ze 2-3 warstwy aby dało się tam wysiedzieć.
  • 3854 / 314 / 0
Przecież to nic osobistego. Nie mylmy obelgi z diagnozą.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
26 czerwca 2017StrangeloveDr pisze:
Jak nic zbieracie czarne chmurki do nagrody na banana xD
Dzięki za wklejenie arta, bo ofc wybiórcza żąda prenumeraty i trzeba zablokować w dodatku ze 2-3 warstwy aby dało się tam wysiedzieć.
Wystarczy przełączyć rozpoznawanie przeglądarki tak, by identyfikowało Cię nie jako użytkownika Chrome czy FF, ale bota z duckduckgo. I już, wszystko dostępne. Referer Control+User Agent Switcher. Teraz nie mam jak się na ten temat rozpisać, OT nie będę robić, ale w duckduckgo jest parę instrukcji jak ominąć paywalla i jedna nadal działa wyśmienicie.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 714 / 45 / 0
@Jamedris Tylko dla mnie ta gazeta nie jest czymś na tyle ważnym w moim życiu, by szukać sposobów na ominięcie tej bucowatej prenumeraty. Nie mniej dlatego miło, że ktoś pomyślał by wkleić arta do postu.

Łehehe, no dobra - pogrzebałem, nie wdając się w szczegóły, wystarczył kod Googlebota z pierwszej strony w wyszukiwarce. Puściło jak kurtyzana do rajfury z utargiem. Stalin byłby ze mnie dumny ...
  • 7 / / 0
Potwierdzam że zostaje tak na stałe
(Końcówka artykułu)
  • 2278 / 277 / 3
Pojechali grubo z moderatorami. Przecież my wszyscy jesteśmy z łapanki - beztalencia o zaniżonym ego. No, ale hej! Jestem moderatorem. Mogę wam załatwić "różne rzeczy". Kto chce? Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. Tylko wyjdę z dupy sórwa.

Artykuł poza tym bardzo obiektywny. Podoba mi się. Nie ma skrajności. Dziwne, że to GW.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 848 / 286 / 0
[mention]Procent[/mention] dałbym Ci karmę za tamtego posta, ale nie mogę dwóm panom służyć.

A chuj tam.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 3854 / 314 / 0
"Jeżeli boisz głosić się prawdę - już jesteś niewolnikiem" - Ali Agca, 13 maja 1981.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.