Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
W działaniu całkiem przyjemne, na pewno nie pokarze ;-)
Edit: (zreszta vendor napisał mi że coś w tym stylu)
22 czerwca 2017Matrixar pisze: Nie wiem o co chodzi z tym Za SIN
Tu możesz wpisać nazwę handlową środka/środków, które Cię interesują:
https://sin.org.pl/wyszukiwarka-skladu-dopalaczy/
Polecam wspierać tę inicjatywę ;-)
Interesują mnie maczanki na UR-144 oraz pochodnych, tak samo Akb-48 oraz cała seria JWH-xxx.
Ktoś ma pewne info ?
Wie ktoś co siedzi w Good Stuff'ie?
Bo maczana sypnięta na gorące ziemniaki z masłem , a następnie skonsumowana dała miłą, oraz głęboką dysocjacje, która utrzymywała się przez 4.5h.
Nie spędzam zbyt wiele czasu z kannabinoidami, więc nie jestem w stanie wyczuć składu tego suszu.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr ;)
Zasadniczo czas działania syntetyków jest krótszy niż THC.
Zasadniczo czas działania mieści się w granicach od 15 minut do godziny. Podobno jest jeden kanna, który działa ponad trzy dni. Święty Gral jaracza - zakonnika.
Hehe trzy dni na karze. Lufka wypalana co drugi.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.