Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
W działaniu całkiem przyjemne, na pewno nie pokarze ;-)
Edit: (zreszta vendor napisał mi że coś w tym stylu)
22 czerwca 2017Matrixar pisze: Nie wiem o co chodzi z tym Za SIN
Tu możesz wpisać nazwę handlową środka/środków, które Cię interesują:
https://sin.org.pl/wyszukiwarka-skladu-dopalaczy/
Polecam wspierać tę inicjatywę ;-)
Interesują mnie maczanki na UR-144 oraz pochodnych, tak samo Akb-48 oraz cała seria JWH-xxx.
Ktoś ma pewne info ?
Wie ktoś co siedzi w Good Stuff'ie?
Bo maczana sypnięta na gorące ziemniaki z masłem , a następnie skonsumowana dała miłą, oraz głęboką dysocjacje, która utrzymywała się przez 4.5h.
Nie spędzam zbyt wiele czasu z kannabinoidami, więc nie jestem w stanie wyczuć składu tego suszu.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr ;)
Zasadniczo czas działania syntetyków jest krótszy niż THC.
Zasadniczo czas działania mieści się w granicach od 15 minut do godziny. Podobno jest jeden kanna, który działa ponad trzy dni. Święty Gral jaracza - zakonnika.
Hehe trzy dni na karze. Lufka wypalana co drugi.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).