Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 441 / 21 / 0
Co myślicie o połączeniu fenylopiracetamu, alpha gpc i l-teainy ? Mam kapsułkarkę i masę żelatynowych kapsułek także chciałbym stworzyć własne snacki podnoszące IQ :D.

Zastanawiam się nad dołączeniem do tego także oxiracetamu żeby zboostować jeszcze bardziej efekt.
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 607 / 25 / 0
@up

Fenylopiracetam jest najmocniejszym z racetamów, ja bym nie łączył dwóch w kuracji i pozostał przy fenylo.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 3649 / 997 / 2
fraktal123 pisze:
Co myślicie o połączeniu fenylopiracetamu, alpha gpc i l-teainy ? Mam kapsułkarkę i masę żelatynowych kapsułek także chciałbym stworzyć własne snacki podnoszące IQ :D.

Zastanawiam się nad dołączeniem do tego także oxiracetamu żeby zboostować jeszcze bardziej efekt.
Nie połączysz z Alpha-GPC w kapsułce. po 3-4 dniach Alpha od wewnątrz rozpuści się i kapsułka będzie "rozmiękła" będzie przeciekać i ogólnie chujnia z grzybnią. Alpha GPC najlepiej tylko ze słoiczka i to otwieranego na kilka sekund.

Alfosceran choliny jest bardzo higroskopijny i bardzo słodki jak różowy jednorożec
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 107 / / 0
Ma ktoś doświadczenie z przewozem samolotem lotem krajowym? Niby legal, ale jednak proch.
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 3649 / 997 / 2
wg. mnie to baaaardzo przypałowe. To proch. A przyjebać się mogą do wszystkiego. Co nie zmienia faktu, że poleciałem i wróciłem z zagranicy z saszetą 2C-P i nawet o tym nie wiedziałem a nawet(!) przetrzepali mnie przy powrocie na obecność lewej kasy :DD
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 441 / 21 / 0
No skoro tak to wszyscy zachwalacie to kolejny nootrop do zaliczenia na mojej liście ;)

Testowałem już noopept, NSI-189, PRL 8-53, oraz coluracetam i sporo takich naturalnych nootropów. Póki co najlepsze okazało się NSI-189 ale nie wyrabiałem finansowo na to więc musiałem odpuścić.
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 5199 / 918 / 0
O ten jest najlepszy. Sprawia ze zwracasz uwage na rzeczy na ktore do tej pory nie zwracales uwagi. No i niezle upreguluje mozg na psychodeliki. P{o tygodniu stosowania 1 karton 1p-LSD wyjebalo w kosmos. Tylko cholera drogie jest.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 361 / 33 / 0
Jak wiekszosc noontropow fenylopiracetam poteguje stymulanty i zmiejsza tolerancje na DXM i temu podobne zwiazki efekty sa kiladziesiat razy silniejsze od pircetamu gdyz zawiera benzen ,ktory jak fluor zwieksza wchlajalnosc zwiazku tym samy organizm wiecej dostaje od tego zwiazku zawsze gdy dodamy benzen albo fluor tak sie dzieje,fenylopiracetam ma dzialanie stymulujace ale mniej nerwoweniz kofeine zwlaszcza jak stosuje sie go regularnie.
Znowu gdy przestajesz brac dla
Organizmu jest to szok i wszystko opada koncetracja i skupienie ,polaczenie kofeiny i pseudoefedryny co bylo mowione zwieksza efektywnosc w przypadku brania fenylopiracetamu mowie tu o rozsadnym braniu i pewnie nie wszyscy tak moga.
Napewno solo lepiej sie mysli z odpowiednim polaczeniem np zielona herbata plus szklanka energola z pseudoefedryna 1 tableta i troche minimalna ilosc fenylopiracetamu przynosi w takim mixie 8 godzin skupienia a pobudzenie o ile nie jestesmy nadwrazliwi jest znosne i subtelne ale wyczuwalne.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 747 / 38 / 0
A co myślicie o połączeniu fenylopiracetamu z cholinę bitartrate i moklobemidem?

W sensie niewskazane interakcje i możliwe profity
  • 7 / 1 / 0
Chciałbym się dowiedzieć nt efektów, bezpieczeństwa, możliwych skutków ubocznych i opłacalności wymienionych niżej kombinacji. Ewentualnie waszej opinii na ich temat.
1. fenylopiracetam + kawa
2. fenylopiracetam + nikotyna
3. fenylopiracetam + DXM
Love, Empathy, Forgiveness.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.