dzisiaj bylam u pani mecenas mialam taka mozliwosc ze przeczytalam sobie wszystkie akta i zeznania swiadkow i nie jest dobrze :rolleyes: nie potrzebnie sie przyznawal do wszystkiego-no ale moze i nie mial innego wyjscia bo esy go zgubiły :-/
kurde okropna jest to ze juz nic nie da sie zrobic -ze ja juz nic nie moge zrobic :-(
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
Moj chłopak nigdy nie był karany :-) naszczescie
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Np. ze szkoły, albo coś że ma chorą matke etc...
Jean Cocteau
Tak apropo w moim bloku mieszka świnia glinarz - raczej nie wysoki stanowiskiem. Wszyscy na osiedlu wiedzą że za 3 - 5 tysięcy wyczyści sprawę narkotyków nawet takiego kalibru jak Wasza. Jesteś z pomorskiego może?
Kiedys siedziałem w MCdonaldzie. Przyszeedł ten glinarz i usiadł przy stoliku przede mną. Nie zauważył mnie, czuła się świnia bardzo pewnie. Usiadł tyłem, za chwilę przysiadło sie do niego dwóch młodych dresów. To o czym rozmawiali miało być zapewne tajemnicą, ale ja większość nagrałem na dyktafon w telefonie.
Młody Glinarz świnia ma 4 dobre samochody, po jednym dla siebie, zony i dwóch puszczalskich córeczek. Ma działkę i domek i inne takie. Wkurza mnie to, że dużo ludzi o tym wie i nie podejmują żadnych działań.
Pozatym nie raz naprawiałem jego komputery w domu, instalowałem windowsy i inne takie. Zainstalowałem tam NetBUS (trojan szpiegowski). Mam na widoku na bieżąco jego machlojki i dowody w postaci plików excel z szczegółami transakcji, kontakty i różne inne rzeczy.
Czekam tylko na odpowiednią chwilę i dumny z siebie świniak będzie miał kłopoty. Ciekawe jak sobie poradzą córeczki bez tatusia, który im wszystko kupował a one chwaliły się tym przed innymi. Pora ukrócić tę niesprawiedliwość.
jestem z lubelskiego:)
a co do "niesprawiedliwości" to wszyscy wiemy jaka jest policja ale nic niestety nie mozemy zrobic.....pozdro
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12504
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.