Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aga3010 »
niestety ale małolat mówi prawde a najgorsze jest to ze z nim nie da sie normalnie pogadac bo to debil!!!!!!i to okrutny!!!!!
dzisiaj bylam u pani mecenas mialam taka mozliwosc ze przeczytalam sobie wszystkie akta i zeznania swiadkow i nie jest dobrze :rolleyes: nie potrzebnie sie przyznawal do wszystkiego-no ale moze i nie mial innego wyjscia bo esy go zgubiły :-/
kurde okropna jest to ze juz nic nie da sie zrobic -ze ja juz nic nie moge zrobic :-(
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fetatropa44 »
moj kuzyn za dragi dostal 3lata po 1,5 roku zostal wypuszczony za dobre sprawowanie i nastepne 1,5mial zawiasy. Zalezy to tez czy wczesniej byl karany jesli to jest pierwszy raz to sprawa bedzie lagodna i jesli nie mial zawiasow.
Słyszę głos tam, gdzie Ty mówisz, że go nie ma
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
  • 40 / / 0
a czy twoj kuzyn miał zarzut handlowania nieletnim?
Moj chłopak nigdy nie był karany :-) naszczescie
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
a czy on ma mniej czy więcej niż 21 lat ? Albo 18 ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 40 / / 0
ma 22 lata
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Dla polepszenia wizerunku możesz nakręcić jakies pozytywne opinie o chłopaku na pismie.
Np. ze szkoły, albo coś że ma chorą matke etc...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 40 / / 0
zaswiadczenia ze szkoły z uczelni wogole wszystkie mozliwe sa juz zebrane!!!!! ale czy to cos pomoze to watpie:(
  • 19 / 7 / 0
hmhm
Nieprzeczytany post autor: Ruetobas »
Widze ze go bardzo kochasz. Czy stoi coś na przeszkodzie abyście wyjechali do innego kraju? Ale chyba on teraz jest w areszcie wiec to chyba odpada.
Tak apropo w moim bloku mieszka świnia glinarz - raczej nie wysoki stanowiskiem. Wszyscy na osiedlu wiedzą że za 3 - 5 tysięcy wyczyści sprawę narkotyków nawet takiego kalibru jak Wasza. Jesteś z pomorskiego może?
Kiedys siedziałem w MCdonaldzie. Przyszeedł ten glinarz i usiadł przy stoliku przede mną. Nie zauważył mnie, czuła się świnia bardzo pewnie. Usiadł tyłem, za chwilę przysiadło sie do niego dwóch młodych dresów. To o czym rozmawiali miało być zapewne tajemnicą, ale ja większość nagrałem na dyktafon w telefonie.
Młody Glinarz świnia ma 4 dobre samochody, po jednym dla siebie, zony i dwóch puszczalskich córeczek. Ma działkę i domek i inne takie. Wkurza mnie to, że dużo ludzi o tym wie i nie podejmują żadnych działań.
Pozatym nie raz naprawiałem jego komputery w domu, instalowałem windowsy i inne takie. Zainstalowałem tam NetBUS (trojan szpiegowski). Mam na widoku na bieżąco jego machlojki i dowody w postaci plików excel z szczegółami transakcji, kontakty i różne inne rzeczy.
Czekam tylko na odpowiednią chwilę i dumny z siebie świniak będzie miał kłopoty. Ciekawe jak sobie poradzą córeczki bez tatusia, który im wszystko kupował a one chwaliły się tym przed innymi. Pora ukrócić tę niesprawiedliwość.
  • 40 / / 0
No kocham i to bardzo:)z kraju jak narazie nie mozemy wyjechac bo jest w arescie i szykuje sie ze zostanie skazany:(
jestem z lubelskiego:)
a co do "niesprawiedliwości" to wszyscy wiemy jaka jest policja ale nic niestety nie mozemy zrobic.....pozdro
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arahael »
ja mialem podobna sprawe. tutaj masz napisane moja "historie" . szanuje Cie o to jak jestes za swoim chlopakiem. moja dziewczyna tez mi bardzo w tym pomogla w przetrzymaniu tego i naprawde to pomaga. pozdrawiam cieplutko i zycze powodzenia
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12504
Uwaga! Użytkownik arahael nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.