Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam,
Zachęcam do lektury następującego Trip Reportu, daje do myślenia:
http://www.narkotyki.com.pl/phorum/read.php?1,361
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Pomijając już, że mamy na forum osobny temat na bieluń, gdzie możesz ten link wkleić, to niczego nowego tu nie ma: bieluń to wyjątkowo syfiasta roślina, której nikt nie powinien stosować (poza czarownicami, ale tych juz nie ma). Dużo tutaj raportów odradzających bieluń, chyba nie myslałeś/myślisz że tutaj wszyscy go wpieprzają kilogramami?
Ostatnio zmieniony 02 października 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
Pozatym mądrość w ludziach ktorzy nowe nieznajome substancje wpierdalają jak leci ..ile dadzą tyle wciągne :-/
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: codename_k »
Adam wlasnie dlatego ze bielun to wyjatkowo syfiasta roslina ktorej nikt nie powinien zazywac wkleilem ten TR bo niekazdy musi o tym wiedziec. Czytales wogole go? dosyc drastyczny. Co do tego gdzie post mialem wkleic to moj blad - nie jestem obeznany z nowym hyperrealem.
  • 424 / 6 / 0
Czytałem, czytałem. Owszem, drastyczne. Na pewno to jeden z mocniejszych bieluniowych raportów, jakie czytałem. Tu jest tego więcej:
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=11954
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=309
Wątki o bieluniu, praktycznie każdy tam odradza tę niesympatyczna roślinkę. Jak i na całym forum, zresztą. Nic nowego tym tematem, w którym sobie właśnie siedzimy, nie wniosłeś.
Zaś wracając do raportu, który wrzuciłeś: za głupotę się płaci, niestety. Goście wpieprzają nasionka nie wiedząc nic o tym, jakie będą efekty. Skrajny debilizm, niech się cieszą, że żyją :-/
Przy okazji - ty jesteś autorem raportu?
Ostatnio zmieniony 02 października 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Połkneli je w całosci błehehehe co za kretyni.

Gdyby nie byl taki spiacy pewnie byłby fascynujacy.

Aj pierdole, nacpalem sie :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: codename_k »
Adam nie nie jestem ale mialem podobne zajscie (nie z bieluniem ale tez o malo brakowalo i bylby RIP) takze poczulem obowiazek wklejenia tego na hyper bo co niektorzy wpierdalaja dragi jak cukierki i mysla ze nic sie nigdy nie stanie - taka przestroga dla takich wlasnie ludzi, tyle.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Czytałem kiedyś o szamanach z pewnego szczepu, którzy - aby doznać objawienia - spożywali bielunia, związywali się i zamykali na parę dni w ciemnym pomieszczeniu. Aż boli na samą myśl :wall:
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Ta, ale oni to jedli w określonym celu i raczej wiedzieli, co się po bieluniu dzieje. Raczej na pewno nie brali go, bo "fajna bania jest, mówią!".
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
mam znajomego który po zjedzeniu szyszki stał się po prostu tępy. smacznego :-)
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.