pomasujplecki pisze:Odstawić da, ale jak wyjebać z głowy myśli, że się przyjebie znów w nagrodę jak w życiu będzie dobrze i osiągnie się jakiś sukces po powiedzmy np. roku itp.
Ten cały proch to troche jak pakt z szatanem.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Chociaż na początku to się nieźle gimnastykowałem żeby nie brać, zmieniłem np limit na karcie na parędziesiąt złotych żeby nie być w stanie w razie ciśnienia szybko gotówki ogarnąć
Jak sobie z tym radzicie.
Zajebał ktoś kiedyś po latach abstynencji? Bo z tego co obserwuje ludzie jak z tym skończą to już nie wracają, albo nie przestają na dłużej.
Ciekawi mnie to, lat jeszcze nie przetrwałem co prawda, ale na pewno kiedyś... :retarded:
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.