ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Oto mój Bigg krzun z dnia 8.09.2007 przed harvest-em

Fotki mają zajmują,więc sie szybko przegląda :D

Posadziłem go w czerwcu,miał wtedy 2 tygodnie i chudziutki jak szczypiorek,ale dzięki bardzo dobrej ziemi w ogródku(na podwórku)wyrosło tak Krzun.Podlewam go nawozem Pk14/17,na veg flovoritem o małych ilościach bo nie wykazywał żadnych śladów niedoborów...Wysokość jego to 2.5m mierzone(ja 1.80 nie moge dosięgnąć końca czubka wyciągniętą ręką! :shock:

Tak wyglądały w czerwcu..jeden z nich to ten Bigg krzun.

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Całość z bliska

[ external image ]
Makro bocznego odrostu
[ external image ]

Całośc w oddaleniu
[ external image ]

Teraz tylko czekać kiedy topy dojrzeją i :buch: }:)

Harvest dnia 23.09.07r.

Na fotach co się juz "suszy" nie ma jeszcze odgałęzien tych ściętych co zostawiłem.Nastepnym razem będzie wszystko sie razem suszące.

Hmm patrzcie co zostało jeszcze nie ucięte....

[ external image ]

[ external image ]

Tutaj (poobcinane liście)dobrze widać całe topy waga tego na mokro to 643g.+103g tych zostawionych odrostów,których nie ma na fotach

[ external image ]

[ external image ]

Komentujcie!
Ostatnio zmieniony 01 października 2007 przez maiako, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
jak zobaczyłem jak są wysokie pomyślałem : ' a to kurwy ' :-D
udało sie bez przypału to najważniejsze, teraz bedziesz miał palenia ze hoho ;]
gratuluje i smacznego, DAJ BUCHA !!
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Covert »
nie ma to jak wlasne palenie a ty innego potrzebowac nie bedziesz :)
zajebista fotorelacja ;-)
Uwaga! Użytkownik Covert nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
pieknie schną :) coś czuje że do końca następnego sezonu nie będziesz musiał baki kupować :D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maiako »
Na sucho wyszło 246g

]Jak widać doszły do tego te odrosty które zostawiłem na krzunie,zapach nie samowity teraz będą na curringu w pojemniku prózniowym.Całościowo jestem bardzo zadowolony z plonu i wogóle,ze drzewko dało niezgineło itd.Zmotywowało mnie bardzo do nastepnego Outdoora w tym miejscu i dzięku temu drzewku poznałem swój ogródek :]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Niezły szok ale te głupie 246g jest...
I tak bokiem,czy jest ktoś kto miał więcej niż mój wynik,czy to rekord forum z jednej roślinki?
:neutral:

Sory,że niektóre foty rozmazane lekko ale łapska ufajdane mialem w tej żwicy(upaćkałem aparat) i ze zmeczenia nie mogłem w jednym miejscu utrzymać aparatu.

:peace:

Dzisiejsze foty

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Zapach uhh szybko się roznosi...jak widać przeniosłem do drugiego pojemnika dużoo większego.Żywicy od groma,lepię się palce niesamowicie.
:] :peace:
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
milusio, bon apetit.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
246 g z 1 krzaka.... respect
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guStaff »
maiako pisze:
czy jest ktoś kto miał więcej niż mój wynik,czy to rekord
kumpel miał prawie 400g z jednego krzaka fioletu w tamtym roku, tyle ze on nie należy do forum ;-) ale qdwa był ogromny ;]
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CASIO »
Witam
W poprzednim sezonie z 2 krzaków miałem ponad 650g tego co zważyłem a trochę wcześniej poszło z dymem.
Odmiana: NL & ICE (femi z Female seeds z cannabis.fr)
Miejscówka dobrze nasłoneczniona i piękna pogoda zesżlego roku, nawozów nie żałowałem (biohumus koncentrat, florowit, planton K i S, obornik, trochę czarnej ziemi a na miejscówce gleba była fatalna)
Jedna miała FIM'a i poszła na boki, druga została przez coś złamana i rosła pod dużym kątem do pionu i miała jakieś max 80cm ale dała radę stąd stwierdzenie ze "konopia jest mocna jak chu.."
Nie wiem ile dokładnie ta większa ważyła ale obstawiam to w stosunku 3 mała 5 duża a ile dokładnie to nie wiem.
Pisałem już o tym fakcie na forum. Z fotkami skromnie ale jakieś tam są, zostały zrobione 10 dni przed ostatecznym cięciem.
Uwaga! Użytkownik CASIO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CASIO »
Fotka tej połamanej ale jakże mocnej dziewczynki
Uwaga! Użytkownik CASIO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.