Fotki mają zajmują,więc sie szybko przegląda :D
Posadziłem go w czerwcu,miał wtedy 2 tygodnie i chudziutki jak szczypiorek,ale dzięki bardzo dobrej ziemi w ogródku(na podwórku)wyrosło tak Krzun.Podlewam go nawozem Pk14/17,na veg flovoritem o małych ilościach bo nie wykazywał żadnych śladów niedoborów...Wysokość jego to 2.5m mierzone(ja 1.80 nie moge dosięgnąć końca czubka wyciągniętą ręką! :shock:
Tak wyglądały w czerwcu..jeden z nich to ten Bigg krzun.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Całość z bliska
[ external image ]
Makro bocznego odrostu
[ external image ]
Całośc w oddaleniu
[ external image ]
Teraz tylko czekać kiedy topy dojrzeją i :buch: }:)
Harvest dnia 23.09.07r.
Na fotach co się juz "suszy" nie ma jeszcze odgałęzien tych ściętych co zostawiłem.Nastepnym razem będzie wszystko sie razem suszące.
Hmm patrzcie co zostało jeszcze nie ucięte....
[ external image ]
[ external image ]
Tutaj (poobcinane liście)dobrze widać całe topy waga tego na mokro to 643g.+103g tych zostawionych odrostów,których nie ma na fotach
[ external image ]
[ external image ]
Komentujcie!
udało sie bez przypału to najważniejsze, teraz bedziesz miał palenia ze hoho ;]
gratuluje i smacznego, DAJ BUCHA !!
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
zajebista fotorelacja ;-)
Po dzisiejszym robię przerwę
]Jak widać doszły do tego te odrosty które zostawiłem na krzunie,zapach nie samowity teraz będą na curringu w pojemniku prózniowym.Całościowo jestem bardzo zadowolony z plonu i wogóle,ze drzewko dało niezgineło itd.Zmotywowało mnie bardzo do nastepnego Outdoora w tym miejscu i dzięku temu drzewku poznałem swój ogródek :]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Niezły szok ale te głupie 246g jest...
I tak bokiem,czy jest ktoś kto miał więcej niż mój wynik,czy to rekord forum z jednej roślinki? :neutral:
Sory,że niektóre foty rozmazane lekko ale łapska ufajdane mialem w tej żwicy(upaćkałem aparat) i ze zmeczenia nie mogłem w jednym miejscu utrzymać aparatu.
Dzisiejsze foty
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Zapach uhh szybko się roznosi...jak widać przeniosłem do drugiego pojemnika dużoo większego.Żywicy od groma,lepię się palce niesamowicie.
:]
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
Po dzisiejszym robię przerwę
maiako pisze: czy jest ktoś kto miał więcej niż mój wynik,czy to rekord
W poprzednim sezonie z 2 krzaków miałem ponad 650g tego co zważyłem a trochę wcześniej poszło z dymem.
Odmiana: NL & ICE (femi z Female seeds z cannabis.fr)
Miejscówka dobrze nasłoneczniona i piękna pogoda zesżlego roku, nawozów nie żałowałem (biohumus koncentrat, florowit, planton K i S, obornik, trochę czarnej ziemi a na miejscówce gleba była fatalna)
Jedna miała FIM'a i poszła na boki, druga została przez coś złamana i rosła pod dużym kątem do pionu i miała jakieś max 80cm ale dała radę stąd stwierdzenie ze "konopia jest mocna jak chu.."
Nie wiem ile dokładnie ta większa ważyła ale obstawiam to w stosunku 3 mała 5 duża a ile dokładnie to nie wiem.
Pisałem już o tym fakcie na forum. Z fotkami skromnie ale jakieś tam są, zostały zrobione 10 dni przed ostatecznym cięciem.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.