Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie stosowałem nigdy kropli walerianowych, piwo już tak. :D
W ilości 3x500ml powinno uśpić, mniejsze ilości mi nie pomagały.
Grippin pisze:Mi do odstawki wystarczy baklofen. Odstawka trwala 3 msc i skonczyla sie na detoxie bo giebla na baklo zamienilem :-D
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
po połtora piwka 1 ketrelu i kroplach walerianowych spałem jak dziecko :)
jazzbass pisze:Przepraszam nam niedyskretne pytanie. Co mówisz lekarzowi żeby ci baclo przepisał? Bo u mnie w przychodni same stare raszple siedzą i nie wiem jak do nich podejść żeby łaskawie to wypisały. Na chorą babcie co się z domu nie rusza? xDGrippin pisze:Mi do odstawki wystarczy baklofen. Odstawka trwala 3 msc i skonczyla sie na detoxie bo giebla na baklo zamienilem :-D
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
Do tego g przestaje działać przy częstej suplementacji.
Uwaga tylko bo robi sajgon w jelitach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.