Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie stosowałem nigdy kropli walerianowych, piwo już tak. :D
W ilości 3x500ml powinno uśpić, mniejsze ilości mi nie pomagały.
Grippin pisze:Mi do odstawki wystarczy baklofen. Odstawka trwala 3 msc i skonczyla sie na detoxie bo giebla na baklo zamienilem :-D
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
po połtora piwka 1 ketrelu i kroplach walerianowych spałem jak dziecko :)
jazzbass pisze:Przepraszam nam niedyskretne pytanie. Co mówisz lekarzowi żeby ci baclo przepisał? Bo u mnie w przychodni same stare raszple siedzą i nie wiem jak do nich podejść żeby łaskawie to wypisały. Na chorą babcie co się z domu nie rusza? xDGrippin pisze:Mi do odstawki wystarczy baklofen. Odstawka trwala 3 msc i skonczyla sie na detoxie bo giebla na baklo zamienilem :-D
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
Do tego g przestaje działać przy częstej suplementacji.
Uwaga tylko bo robi sajgon w jelitach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.