Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
Tak się składa, że to było w formie żartu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 230 / 37 / 0
Pamiętacie może jak cenowo wyglądała sprawa 4-AcO-DMT i 4-HO-MET za czasów legalności i orientujecie się może jakie teraz są ceny za nielegala? :-)
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 863 / 123 / 5
Oooo , dobre pytanie. Nie chcę w błąd wprowadzić , ale do 30zł za szt , blotter. Wzięło się więcej to koszty za szt - 15zł.
[ external image ]
  • 230 / 37 / 0
Ale te blottery chyba miały 10mg nie? Bo tak mi sie coś zdaje że u jednego vendora była cena za proch 90zł/100mg ale kurde ręki sobie uciąć nie dam a muszę małe rozeznanie zrobić bo nie wiem czy dil się opłaca. Potwierdzi ktoś ? :p
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 502 / 43 / 0
A były w ogóle blottery na homecie czy aco-DMT? Ile miały mg w kartonie?
  • 230 / 37 / 0
na homecie były ale nie pamiętam ile one miały , te które teraz są w obiegu zauważyłem że 10mg. Wtedy też mi się tak zdaje że było. Kiedy to było, kiedy rynek rc kwitł a nie gnił eh...
  • 863 / 123 / 5
Były tak nasączane, że kartonik wystarczył :) 10-15mg? Nie chcę w błąd wprowadzić.
Cena całkiem przystępna.
[ external image ]
  • 65 / 5 / 0
Pamiętam że na początku 2015 płaciłem 50zł za 50mg za 4-HO-MET, 4-AcO-DMT było w tej samej cenie.
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 2980 / 256 / 0
100mg 4-HO-MET ok 60zł
100mg 4-AcO-DMT ok 70zł

Tak było za czasów legalności tych substancji, acetoxy było dychę-dwie droższe od hometa w większości sklepów. Mowa oczywiście o prochu.
  • 422 / 21 / 0
Opakowanie alpry? Alpragen 1mg/ 30tabl

Lub ewentualnie Xanax 2mg/30tabl
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.