Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Przerobiliśmy wczoraj z kolegą po 500mg tego odczynnika. Sniff boli strasznie, jakby Gołota przywalił sierpowego xD
A tak pozatym to euforia trzyma ok 40min, i trzeba dociągać dalej. Empatii nie wyczułem, zjazdu także nie było. Ogólnie 6/10 bardziej polecam 3CMC bądź HEX-EN.
  • 196 / 7 / 0
Jakby działało +/- 4 godziny, to 7.5/10
A tak, to 5.5/10 przez tę krótkie działanie
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 35 / 0
dlaczego nadal cpacie ketony zamiast amfetamin?
3-FEA np. kosztuje 50zł za gram, bierzesz do 250mg na raz (ja brałem do 400 na raz ale ja to ja xD) działa 6h, nie ma zwały
a ketony
na początku koło 4h a potem jeszcze krócej, niektóre nawet ok. godzine działają a potem dorzutka, tolerka zapierdala jak papież do kremówkarni a i zwała jest sroga.
  • 1141 / 116 / 0
Może profil działania amfetamin nie każdemu odpowiada?
Może nie każdy chcę być wystrzelony przez 6h?
Twoje argumenty przemawiające za fetą to nie argumenty, to osobiste przekonania. Ktoś woli amfetaminy, ktoś woli ketony.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Poza tym przy klefie można spędzić noc, a na drugi dzień wyjść 'czystym' na narkotestach. Nie ma drugiej substancji z wjazdem takim jak klef, nawet przy mefedronie nie pojawia sie tak sroga psychodela jak tu %-D Ale co to 3-FEA to musze przyznac racje, jest świetne!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 312 / 1 / 0
EmeritusIII pisze:
dlaczego nadal cpacie ketony zamiast amfetamin?
3-FEA np. kosztuje 50zł za gram, bierzesz do 250mg na raz (ja brałem do 400 na raz ale ja to ja xD) działa 6h, nie ma zwały
a ketony
na początku koło 4h a potem jeszcze krócej, niektóre nawet ok. godzine działają a potem dorzutka, tolerka zapierdala jak papież do kremówkarni a i zwała jest sroga.
A euforia w tym 3fea jest?
  • 692 / 70 / 0
18 kwietnia 2017jazzbass pisze:
Próbowałeś 4-FA albo MDMA? ;-) To takie MDMA bez psychodeli.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3206 / 176 / 0
18 kwietnia 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Poza tym przy klefie można spędzić noc, a na drugi dzień wyjść 'czystym' na narkotestach. Nie ma drugiej substancji z wjazdem takim jak klef, nawet przy mefedronie nie pojawia sie tak sroga psychodela jak tu %-D Ale co to 3-FEA to musze przyznac racje, jest świetne!
Opowiedz coś o tej psychodeli. I może ktoś jeszcze opowie? :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 44 / 13
Albo wy nie wiecie co znaczy słowo psychodela, albo to ja dzięki Bogu zażywając beta ketony nie doświadczam takich (niemile widzianych) efektów.
No chyba, że dla was podbicie kolorków to psychodela %-D .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 196 / 7 / 0
18 kwietnia 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
18 kwietnia 2017jazzbass pisze:
Próbowałeś 4-FA albo MDMA? ;-) To takie MDMA bez psychodeli.
jak ktoś piszę "MDMA bez psychodeli" to od razu kojarzy mi się 5mapb
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.