WildMonkey pisze: ja o dziwo po ok 3 dniach mam już dobry humor i nie bardzo ochotę na wzięcie czegokolwiek, ale to ja, a tobie Poldek współczuję. powodzenia w niećpaniu bo widocznie się nie odnaleźliście ;-)
Motto na reszte życia ?
Żyć na trzeźwo ...
Niby chuj nie motto a jednak :)
a zresztą i tak już za późno :]]]] hehehe
albo sie przyłanczasz albo współczujesz albo wspierasz albo spierdalasz... kapiszi ? ;>
dzięki za wsparcie. Kolega wyżej poprostu nie rozumie,że ten wątek nie jest tylko dla mnie, i nie ma sie tyczyć tylko MOJEGO rzucania ćpania, ale WSZYSTKICH tych, którzy chcą z tym skończyć, a samotnie nie umieją, bo RAZEM raźniej i łatwiej, nawet przez HR.
p.s
Poldek pisze:
Motto na reszte życia ?
Żyć na trzeźwo ...
no ale powodzenia
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
chomik_morski pisze: Najpierw to trzeba sie uniezależnić od hypera, a potem od syfó.
hajper ciągnie
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".