Mnie film czy jakiś głupi reportaż o chorych dzieciach potrafi doprowadzić do łez :nuts:
Raz wbiłem sobie poskręcany, że jestem chujowym starszym bratem bo zamiast spędzać czas z rodzeństwem to leże i dogorywam na własne życzenie...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
No a poza tym to lekka sraka się włączyła + lekkie rozjebanie fizyczne
14 sierpnia 2011FajnieJest pisze: Z tego, ze juz fajnie nie jest i sie szybko skonczylo.
Zejscie mi sie kojarzy bardziej ze stymulantami, gdzie dopada straszny dolek serotoninowy, zas kodeina pozostawia przyjemny afterglow, tudziez sennosc i oslabienie.
Oczywiście mówimy o jednorazowym 'wyskoku'.
Z dnia na dzien ciezej ;d
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.