Mnie film czy jakiś głupi reportaż o chorych dzieciach potrafi doprowadzić do łez :nuts:
Raz wbiłem sobie poskręcany, że jestem chujowym starszym bratem bo zamiast spędzać czas z rodzeństwem to leże i dogorywam na własne życzenie...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
No a poza tym to lekka sraka się włączyła + lekkie rozjebanie fizyczne
14 sierpnia 2011FajnieJest pisze: Z tego, ze juz fajnie nie jest i sie szybko skonczylo.
Zejscie mi sie kojarzy bardziej ze stymulantami, gdzie dopada straszny dolek serotoninowy, zas kodeina pozostawia przyjemny afterglow, tudziez sennosc i oslabienie.
Oczywiście mówimy o jednorazowym 'wyskoku'.
Z dnia na dzien ciezej ;d
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.