Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mam 18 lat, depresja endogenna od 2 miesiecy. Jest już lepiej,ale nadal gówniana koncentracja, brak motywacji, pustka w głowie i brak uczuć oraz zerowe libido. Na ile L- Tyrozyna może mi pomóc? Biorę Seronil (20 mg) i Trittico (50mg).
http://www.nerwica.com/leki-a-sex-w-tek ... 09996d62ef
Ricah pisze:Jezeli chcesz sobie pomoc, to odstaw fluoksetyne.
Tianeptyna, ale za wiele Ci nie pomoze.
Agonisci dopaminy, ale lekarz Ci ich nie wypisze (nie maja wskazania do depresji, musialbys miec magika z otwartym lbem), trzeba brac cyklicznie.
Atypowe neurolepy w niskich dawkach- lekarz je juz wypisze, trzeba tez brac cyklicznie, ale o libido zapomnij (lepsze bylyby juz AD).
Selegilina (znow brak wskazania), ale jej nie dostaniesz.
Agomelatyna, ale jest stosunkowo slaba.
O tym, ze metylofenidatu nie dostaniesz, to tez chyba nie musze mowic.
Rozsadnym wyjsciem bylaby jeszcze amitryptylina. Powinna dac energie do dzialania, motywacje, nie powinna za bardzo psuc libido, ale ma sporo skutkow ubocznych.
Moglbys tez poprosic o inhibitory acetylocholinoesterazy (np. donepezil), ale ich tez nie dostaniesz. Te zas maja szanse przywrocic emocje . Moglbys zamiast tego sprobowac sobie np. hupercyny A z jakiegos zaufanego zrodla (to 'suplement'). Zdaja sie poprawiac libido, funkcje poznawcze i wydaje mi sie, ze to najlepsze wyjscie.
Od 4 dni robię sobie przerwę a dwa ostatnie dni są koszmarne - ciągle chce mi się spać, mam problem ze skupieniem się, etc. Ciśnienie 100/70, puls 50 0_0 (normalnie mam zawsze 130/80). Domyślam się, że NALT na pewno ma tu jakiś wpływ ale żeby aż taki? Może ktoś miał podobnie?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.