4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
W Krakowie lajtowo mati 55/60 lata [emoji41]
Ostatnio zmieniony 17 marca 2017 przez Pikson1990, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 100 / / 0
Nawet za te 80zł to pewnie nie mef tylko coś z RC z ogłaszamy24:)
  • 1931 / 316 / 0
Anon pisze:
@matiguzior
W Warszawie ceny są bardzo zróżnicowane, od 60-80zł. 70-80zł to taki standard. Chociaż jeden znajomy sprzedawał bananom za 150zł/g z dowozem i pocałowaniem ręki. Tak samo w klubach, w Lustrach mefedron jest po 150zł za sztuke - nawet nie za gram... Do tego nie masz żadnej pewności że to 4-MMC.
To po 60-80 zl to 3/4cmc, 3/4cec, 4-MDP.

W Lustrach zawsze 100 zł (4 lub 3-MMC)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Dideon GGAlina.
  • 4 / / 0
Jak w okolicach krakowa?
  • 8 / / 0
W [cut]100-150 zł* i nikt nie dba o to, czy faktycznie dostaje gram, więc sprzedają po pół. Nic wspólnego z mefem na pewno nie ma, więc omijałabym szerokim łukiem.
*kilka razy proponowano mi za loda, dzięki :wall:

Nie uważasz ,że podawanie klubów/miejsc jest trochę przypałowe na forum ?
Emsi
Go deeper.
  • 42 / 2 / 0
20 marca 2017ElPatron pisze:
Jak w okolicach krakowa?
Ano bywa
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 1360 / 179 / 0
16 marca 2017xxx4321 pisze:
Ja obstawiam że za te 60-800zł to lata 3-CMC albo 4-cm,c a nie prawdziwy mef.
Za mefa to trzeba dac min. 100zł za gieta
mef lata zwykle po 60-80zl- jak ktoś ma znajomości to i za 40-50zl dostanie od kumpla dilera, 100zl to już cena zaporowa. Oczywiście pomijając warszafke

17 marca 2017Pikson1990 pisze:
W Krakowie lajtowo mati 55/60 lata [emoji41]
Dokladnie, zwykle cena to wlasnie 60zl jeśli chodzi o Krakow. Bywaja jednak dile co wolaja i 80zl
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5774 / 1180 / 43
Ja pamiętam, jk w Łodzi się dzwoniło po taksówkę z dillerem mefa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 100 / / 0
20 marca 2017KoldiAlc pisze:
Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Czyli gość sprzedał Tobie jakiegość RC-ka, tak to jest z tymi pseudo dilerami, a Ci co to polecali to pewnie w życiu nie widzieli 4-MMC na oczy, a 3-MMC to mieli pewnie chińską co z baniaka sajgon im robiła:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.